|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ona-on
21.10.2005 20:55:34   
Tanyya
Pred časom sem tu brala odgovore z naslovom kako dobiti fanta ali nekaj takšnega.In je ena pač prilepila stran z ona-on.com   katera koli je že bila,najlepša  ji hvalauser posted image  Zanima pa me,če je bila katera kdaj na tej strani registrirana,ker baje(kolikor sem razumela) je registracija 3 dni brezplačna,nato pa plačljiva.(pa nič ne piše koliko,ali sem pa jaz toliko user posted image Zanima me,kolikšna je cena,če kdo ve,ker mi je en fant tolkkk simpatičen;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.10.2005 20:59:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ona-on
24.10.2005 9:23:57   
viv_
Ja, jaz sem napisala ta link...

Stran je po novem plačljiva, ampak ne vem kako in koliko... Vem pa zato, ker je eden od avtorjev tega projekta moj sošolec s faxa.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 9:30:44   
anamia
stran je tri mesece brezplačna, pol pa se mi zdi, da je za obdobje nadaljnih treh mesecev 12.000 sit...če ne plačaš, lahko vseeno dobivaš pošto, ampak odgovarjat ne moreš...pa dej "scukat" tega fanta dol z računalnika in se dobta v živo...

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 10:06:04   
dory
tud jst sem tam spoznala nekoga...pa sva hitr zacela privatkat pa je...si pa nism mislila,da tud kakega normalnega po karakterju in videzu loh tam staknes...jst sem vsekakor zlo navdusenauser posted image ..

(odgovor članu anamia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 10:47:09   
zoya_
Jaz sem mojga staknila na www.kupid.com, ampak sem bila tudi na ona-on prijavljena, samo kaj pa vem... na kupidu, sem dobila tudi ogromno kolegov, s katerimi se še sedaj srečujeva... poznam pa dosti parov, ki so se spoznali na netu... moja najboljša kolegica se je poročila in rodila že, drugedva skupaj živita, tretjedva imasta tudi že otroka,.... kar dosti jih lahko še naštejem....

V glavnem splača se, ampak je treba bit previden pri kakšnem pošiljanju slik in telefonskih... bolje se kar dogovoriti za kofe v živo, ali pa naj tipo pošlje sliko, da vidiš sploh, s kom imaš opravka... pa tud punce ni nujno da so punce... v glavnem... mau pazite user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 13:18:23   
malicki
Tudi jaz sem mojega dragega spoznala preko interneta - na Kupidu, ampak to je bilo skoraj 5 let nazaj. Kako pa je sedaj ne bi vedela, je pa verjetno veliko moških, ki so v resnici vezani, ki si na ta način iščejo popestritev in naivna dekleta, zato previdnost ne bo odveč.
Jaz se spomnim, da sem bila ful nezaupljiva, pa tudi sramežljiva, sem kar dolgo potrebovala, da sem se prepustila, da sem mu zaupala telefonsko in privolila v srečanje. Od prvega maila do prvega zmenka je trajalo kar pol leta, vmes pa vsak dan po en mail. Dopisovala sva si čisto običajne, vsakdanje stvari.

Mislim da je ključno, da ne greš na tele strani s prevelikimi pričakovanji.
Ljubezen najdeš ko najmanj pričakuješ. 

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 5:34:18   
Mariposa
Jaz sem bila dva meseca nazaj na poroki dveh prijateljev, ki sta se spoznala na ona-on, tako da ta zadeva lahko dejansko delujeuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 7:46:42   
puncica
Jaz sem bila že pred leti dolgo nazaj, pa mi na mail še vedno pošilajo kdo me vabi pa kdo me je kliko pa ne vem kaj še vse, pa sem se hotla odjavit oz, izbirsat moj oglas pa nikjer ne najdem možnosti. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2005 8:03:06   
*zvezdica*
Tud jaz sem spoznala mojega moža na ona-on!!!! Gor je res ogrooomno folka...ampak se najde pravi, samo mal sreče moraš imet. Jaz lahko samo rečem hvala za ona-on!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 17:56:39   
Anonimen
Ona - On user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2005 20:37:01   
Nannn
Hojla,

Jest tud mojga spoznala na kupid.com in sva skupaj ze dve leti in prav fajn se imava user posted image  sedaj pa pricakujeva user posted image  

Zoya a si imela nik na kupid.com kot sadje user posted image

LP Nannn

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (27%)

lana (73%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!