Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:21:04
|
|
|
|
m@j@
|
J az ga poznam malo, sem bila eno dopoldne v takem vrtcu. Sicer pa to ni več uradno priznan program, ker na teh načelih temelji sedanji kurikulum za vrtce. bistvo so: kotički, odločanje otroka ali želi, kaj želi, kdaj želi kaj delati,... v glavnem nimaš kaj kiksnit. Mislim pa da imajo tudi zelo dobre načine sodelovanja s starši. lp,
|
|
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:28:27
|
|
|
|
Urša
|
V takšen vrtec je vključena tudi moja . Sicer je še v jaslih, tako da bodo s programom verjetno začeli kasneje. Drugače sem pa sama delala v 1.razredu OŠ po tem programu in se mi je zdelo super-zadovoljna jaz, otroci in starši.
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V Bertokih smo imeli s faksom veliko nastopov in tudi obvezno prakso sem imela tam v jaslih. Ta dotični vrtec ima fajn vodjo in ene par zanimivih vzgojiteljic. Način dela je otrokom prijazen. V jaslih smo se imeli tam kar fino. Smo šli vsak dan ven :) Samo zdaj ne vem, katera vzgojiteljica bo imela tvojo punčko. Je pa to tak vrtec, da ogromno sodelujejo s starši in si lahko tudi z njimi v skupini kot prostovoljka, če imaš čas in sodeluješ :) so zelo odprti za nove stvari, kar mi je všeč. Pojdi si ga pogledat, mislim, da ti bo všeč. Je eden redkih vrtcev, ki mi je res všeč.
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 20.10.2005 13:46:53 >
|
|
|
|
RE: vrtci z programom kzk (korak za korakom) 20.10.2005 13:58:53
|
|
|
|
Dejča
|
Kje v okolici Celja/Velenja pa je kakšen tak vrtec? Če sploh je ... Jaz sem s Polzele, pa me malo zanima za drugo leto, če bo šla Tara v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?