|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posvetovalnica pri 9 - ih mesecih
18.10.2005 20:26:23   
Alina
Naš korenjak bo v nedeljo že star 9 mesecov. Kar ne morem verjeti. Včeraj sva imela posvetovalnico, zato vam sporočam kaj smo vse morali pokazati, da že znamo.

Najprej so naju povprašali po hrani in sicer kaj vse že jemo. Začnemo že lahko tudi z govedino in teletino, polnomastni jogurti in skute, rumenjak,...  Sem jaz to že začela malo prej prakticirati.

Podučili so me, da je potrebno sedaj stanovanje urediti tako, da bo za otroka najbolj varno.

Pokazati je moral kako pobere rozino, ploska, pobere 2 kocki in z njima ploska, plazi, stoji, hodi, sedi,... Zdravnica pa mu je pregledala ušeska, lulčka, poslušala srček, pogladala zobke (zgoraj gredo 4 zobki naenkrat ven - spimo zlo slabo), grlo,...

Teža: 8770 g
Velikost: 74,5
Obseg glavice: 43,5

Upam, da nisem kaj izpustila.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posvetovalnica pri 9 - ih mesecih
18.10.2005 22:29:40   
Anonimen
Super, Alina, hvala za napotke. Naš Nejc bo star 9 mesecev naslednji četrtek in točno na ta dan imamo tudi posvetovalnico. Še dobro, da si to napisala, se mi sploh ni sanjalo, da bo moral vse to početi. Me res zanima, kako se bo obnesel. Sicer ploskati pa še ne zna.user posted image  Rozino pač pobira s tako vnemo, da se mu iz srca nasmejim zraven.user posted image user posted image user posted image

Kaj to počne vse v ordinaciji pri zdravnici ali kako? Pa pikeca nič več ne dobi, ne? Kaj pa voda in kri, tega ne pregledajo? Sicer pri nas kri bodo, ker je bil pri 6 mesecih slabokrven in smo na sirupu. Upam, da se je kaj izboljšalo.

No, ti javim, kako bomo opravili. Piši kaj na privat.user posted image

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 10:51:48   
NIN@
Mi smo tudi imeli prejšni tedn posvetovalnico. Imamo že tri zobeke, tehtamo 9,750 in v dolžino merimo 80cm. Ful je mali dolgi ne vem po kom? Mali ploska samo s kockami oz. poka, zna pomahati papa, če mu nastaviš roko ti da pikapoka, rozino je v šusu zagrabu. Ne zana pa puzat ampak že hodi če ga držiš za eno rokico. Tako da verjetno plazil ne bo. Pokaže tudi že kje je lučka, sonček, avto, žoga, kuža, tikataka-ura.......

Ta teden smo pa neki prehlajeni tako da kašljat tudi znamo!!!!user posted image

lp
nin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2005 0:33:07   
Anonimen
Tako, posvetovalnica je za nami, z njo pa tudi veliko razočaranje. Ni bilo popolnoma nobenih posebnosti. Tehtanje, merjenje, potem k zdravnici, poslušanje srčka, pogled v grlo, konec. Nobenih rozinic, ploskanja, igranja s kockami, plazenja, stanja, hoje,..... čisto nič. Napisala nam je recepte, ki jih potrebujemo, mi dala napotke za podaljšanje porodniške in adijo!

Jaz pa sem se tako trudila in ga učila ploskati (čeprav me ni upoštevaluser posted image user posted image user posted image ). Kar razočarana.

No, lahko pa povem naše mere, 9350 g in 72 cm, čeprav mislim, da je pri višini malo vsekala mimo,ker sva ga midva z možem merila pri 8 mesecih in je imel 74 cm.user posted image  Skupaj pa menda še ne leze.user posted image user posted image  Kaj pa obseg okoli prsi, a je to normalno, da je sedaj manjši kot pred 3 meseci? Je imel pri starosti 6 mesecev obseg 51 cm, zdaj pri 9 mesecih pa 46 cm?user posted image

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?