|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se znebiti treme - help!
17.10.2005 23:10:12   
Magi*
jutri imam eno predstavitev pred katedro in me je začela neizporsno mučiti trema. ni čudno, saj že dolgo nisem javno nastopala, sploh pa ne pred samimi profesorji. brrrr me trese.

kako pa ve (vi) s tem opravite (shajate)?

aja, nič za umiritev ne morem spit, ker dojim.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se znebiti treme - help!
17.10.2005 23:15:33   
soncece24
predstavljaj si jih vse v spodnjem perilu in se zavedaj, da bi tudi oni na tvojem mestu bili enako nervozni

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 23:15:46   
Anonimen
Kaj delaš magisterij ali doktorat? Ker take predstavitve na naši fakulteti, kjer delam, sploh niso nič posebnega. Nič ne komplicirajo, vse bolj poteka v obliki pogovora.

Nič ne bodi nervozna, vse bo OK. Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 23:22:05   
Magi*
delam doktorat, pa se sicer zavedam, da bo šlo vse gladko. me pa vseeno zvijauser posted image  

ja, mogoče si jih bom pa res poskusila v gatah predstavlat, sam da se ne bom začela smejatuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 23:23:10   
Magi*
aja Blacky, na kateri fakulteti pa si? na UM zagotovo, ker LJ. univerza ne pozna takih predstavitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 23:35:08   
nejcko
Ojla, Magi, tebe pa že dolgo ni bilo na spregled.
Zdaj pa se že počasi bliža čas vrnitve v resnično življenje, kaj?

Tale ideja z gatami ni slaba, lahko pa spiješ tudi kakšen metin čajček za pomiritev. Saj bo šlo, boš videla. Jaz verjamem vate!

Srečno, bodoča dr., srečno!!!!!!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 23:38:16   
Anonimen
Magi, na eni od tehniških fakultet v MB.user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 23:40:56   
Anonimen
Kaj pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2005 23:47:10   
Magi*
Blacky, jaz sem pa na dislocirani, a zelo (medijsko) znani fakulteti MU;)

jah Nejcko, nazaj v realnost. pa tako lepo mi je bilo in ravno sem se lepo navadila.

hvala punce. saj vedno je najtežje začet, prvih par stavkov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 7:23:37   
alenkapk
Kar pogumno! Ko boš začela bo že tudi mimo. Pri meni je vedno tako. Najprej sem cela pok.... pol pa vsi rečejo, da sem srečna, ker nimam nobene treme. V resnici se pa cela tresem user posted image user posted image user posted image . Vedno znova je za bruhat.

Srečno!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2005 10:16:08   
tejča
Pri meni je tako, da se moram par dni prej psihično pripravljat, dobro pa je tudi, če doma na glas predelaš, kaj boš tam povedala, da boš videla, kako cela stvar izpade. Naj te posluša tvoj dragi ali prijateljica.

Jaz imam vedno isto frko, pol pa kr nekako sfuram. Saj bo, držim user posted image !

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2005 10:26:22   
Anonimen
Jaz pa vedno na začetku, če je le tak folk, povem kakšen vic ali pa kako drugače na smešen način prebijem led. Potem se malo smejemo, nato pa kar začnem še z nasmehom na ustih in potem kar leti iz mene.

Na maturi, se spomnim, sem ga kar naprej tako srala. Pri ustnem iz matematike sem najprej povedala vic o tem, kako so učenci na maturi uspešno podkupovali profesorja user posted image , pri slovenščini pa sem sredi zagovora na vprašanje, kakšno je pravilo za vejice pri podredjih, v smehu rekla, da je to pravilo "ki, ker, ko, da, če, vejica skače". Vsi so bruhnili v smeh in se toliko časa režali, da so potem na vse skupaj pozabili in nikoli izvedeli, da nimam pojma, kakšno to pravilo sploh je.

(odgovor članu tejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2005 21:25:38   
Magi*
punce HVAALLAAA! je že za mano. seveda je vse skupaj dobro izpadlo. sicer nisem spala celo noč, pa tamala tudi ne, pa še cel dan je bila sitnauser posted image  sva pa zdaj obe toliko boljše volje. zdaj se mi vse skupaj zdi smešno lahko, pa itak je takoj minilo, ko sem začela govorit.

ker pa vaja dela mojstra...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?