Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 7:25:50
|
|
|
|
alenkapk
|
Zdej, ravno, če boš lahko na vajah sedela ne vem. Sigurno boš pa hitro na nogah - v parih dneh. Mogoče ti bo katera druga vdela bolj natančno povedati.
|
|
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 7:34:58
|
|
|
|
bebi
|
Jutro! Joj, nanica meni se zdi to absolutno prekmalu, da bi že okrog skakala. Jaz sem dva dni po operaciji šele bolnico zapustila, sem bila še vsa sključena, pa šive sem ful čutila, tudi hoja mi ni bila ravno v veselje, razen WC in ostalo nujno (ampak kratko). Po moje je boljše, da čim več počivaš. Sicer sem jaz na odpustnici iz bolnice dobila 7 dni non potest (po odhodu iz bolnice). Jaz sem 10 dni po operaciji bolj ali manj ležala oziroma počivala. Potem pa sem postopoma vsak dan več hodila. Sicer pa boš vidla, kako se boš počutila. Srečno
|
|
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 11:16:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ninica, tudi jst se strinjam, da je dva dni po operaciji, absolutno prekmalu. Mene so iz bolnice spustitli šele 3 dni po operaciji. Potem sem bila pa en teden res pri miru, ker se moraš pazit, da nebi začela preveč krvavet. Po mojem je boljše, da lepo počivaš, da se nebi kaj zakompliciralo. Pa še vse skupaj se prej zaceli in si potem lahko prej aktivna. Srečno! Tinka
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 12:59:03
|
|
|
|
tecka
|
Nanica, jaz pa mislim, da je to odvisno tudi od tvojega splošnega zdravja. Če te v posteljo položi najmanjša neprijetnost, verjetno ne boš sposobna iti na vaje. Če pa ti zdravje dobro služi, mislim, da boš lahko šla na vaje (seveda če nimaš do vaj še daljše vožnje). Saj verjetno ne bodo ves dan? Mene so odpustili naslednji dan, domov sem se odpeljala sama. Problem je bil samo v tem, da me je pri vsakem gibu, ko se napnejo trebušne mišice, zabolelo. Pa tudi sicer sem lahko kar migala, ampak samo za kratek čas, ker se mi je malo vrtelo v glavi.
|
|
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 13:14:16
|
|
|
|
bebi
|
Tecka Meni pa se zdi, da okrevanje po operaciji ni tako povezano s splošnim zdravjem, vsaj ne tako kot si ga opisala ti. Sicer je pa splošno zdravje sploh predpogoj za operacijo. Jaz sem na splošno zelo zdrava in nisem skoraj nikoli bolana. (Že trkam... ) Operacija enostavno zahteva celjenje, ki terja svoj čas, ne glede na splošno zdravje. Verjetno pa je okrevanje odvisno tudi od tega, kako zahteven je bil poseg.
|
|
|
|
RE: Po laparo - kdaj na noge? 18.10.2005 18:21:12
|
|
|
|
nanica
|
Hvala punce za vse odgovore. To mo moja prva operacija in me je zanimalo, koliko me bo zdelalo. Vsekakor je zdravje na prvem mestu, vaje bodo počakale, če ne bom pri močeh, saj ne mislim prehitevati. Lep dan nanica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?