|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj naredim test?
17.10.2005 8:22:20   
TanjaS
Oj,

user posted image mi zamuja že ene pet dni in zbiram pogum za test.
Me je ful strah, kaj če ne bo dveh črtic? Če bojo pa kaj, če bo kaj narobe. Julija sem imela ss v 11 tednu, kar tako, na lepem - dobro sem se počutila, bila dobre volje, niti pomislila nisem, da bi kaj lahko bilo narobe.
Je to že prekmalu po ss?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj naredim test?
17.10.2005 9:02:12   
emaa
kar naredi test, prezgodaj po ss pa ni. Držim pesti za user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 9:17:53   
jpalic
Pozdravljena Tanja tudi jaz imam podoben problem,mi lahko poveš kakšne znake si imela za splav,ker jaz naj bi gatudi imela in kako je bilo potem z M.mENI PA TUDI ZDAJ ZAMUJA ŽE 7 DNI PA NE UPAM NAREDIT TESTA.Sem ga naredila prejšnji teden pa je bil negativen,imam pa povišano telesno temperaturo tam od 36.7-36.8.Bila bi zelo vesela če bi mi lahko odgovorila.Hvala ali pa katera druga.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 9:22:05   
TanjaS
Zdravo,

znak pri ss je bila čisto rahla krvavitev (v bistvu samo pikica) ampak prsi so me v trenutko nehale tiščati, seveda šibala na urgenco in ni bilo več utripa. bilo je grozno, kajti zelo sva si želela tega otročička. Ampak kaj moreš. NAto sem naslednjo user posted image dobila po 30 dneh (imam jo nekje tam na 33 dni), naslednjo (septembra) tudi po 33 dneh, amo prvo je bio ene dva dni samo rjavkast izcedek, pol se je ulilo (prej se mi ni to nikoli zgodilo). Zdaj pa zamuja že ene pet dni. Glede znakov sploh ne vem več, se mi zdi, da sem čisto zmedena, enkrat da me prsi tiščijo, drugič da ne.

Ne vem, veš kaj, najbolje da obe kupiva test, pa kar bo pa bo. Enkrat morava probat.

(odgovor članu jpalic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 9:27:19   
jpalic
Kaj se ti je pol kaj videlo na uz so te kaj ščistili,ker jaz naj bi bla 14 tednov noseča,pa sem mela v 8 in 9 mesecu samo rahlo krvavitev kot ti,zdaj ssem pa imela pregled prejšnji teden pa mi je otipala povečano maternico in rekla da sem splavla,kar tako,nobenega čiščenja,kdaj sem pol sploh splavla.To mi je čudno

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 9:33:54   
TanjaS
Oj,
ja meni so čistili maternico, pa potem čez 4 tedne sem imela pregled, še en UZ, da so potrdili, da je prazna in je vse ok. A si ti bila na UZ? Če je rekla da si splavila, bi bilot reba pogledati, če se je maternica dobro sščistila.

(odgovor članu jpalic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 9:45:43   
jpalic
Ja blA SEM NA UZ PA NI NIČ REKLA DA JE KAJ TREBA ČISTIT,SPLOH NI VEDELA DA SEM SPLAVLA DOKLER MI NI DALA KRI NA PREGLED,KJER JE BLA MINIMALNA KOLIČINA HORMONA,PA BI MORALAO BIT KAJ ZA OČISTIT KAJNE,ZDAJ MAM PA TAKE BOLEČINE ODSPODAJ KOT DA BI MORALA DOBIT.SESTRA PRI NAS V GINEKOLOŠKI MI JE REKLA NAJ ŠE POČAKAM PA POL TEST NAREDIM ČEZ PRIBLIŽNO 10 DNI,PA TEMPERATURO MAM TUDI POVIŠANO,PO SPLAVU PA TI MENDA PADE.PA PRSA MAM TAKO NAPETA IN TRDA.NE VEM.KAJ MAŠ TI MSN,PA SE LAHKO POGOVARJAVA ČE HOČEŠ POŠLJI MI MAIL,PA TI JAZ ODGOVORIM.CAO

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 10:27:39   
TanjaS
Man MSN - mail je tancid@yahoo.com

(odgovor članu jpalic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2005 10:37:24   
mamči
Nič ni prehitro!!!!!!!!!!!! Pa čimprej test naredi, želim to kar si sama želiš.user posted image  user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2005 10:53:25   
TanjaS
Mamči hvala

želim si seveda user posted image , ampak, kaj če ne bo!!??

Sj vem, bolje vedeti, kot biti v negotovosti

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?