|
A lahko calpol na 2 uri, ko tako joče? 14.10.2005 8:43:21
|
|
|
|
puncica
|
Spet jaz po burni noči, ko je tamala nostop jokala. No dobil smo antibiotik sumamed. BTW a kdo pozna ta antibiotik neki novga bi po moje to mogl bit, daje se pa na 24 ur in to 3 dni? Kot drugo pa naša pika ful joka, jo očitno še vedno boli, včerja je bila tako boga, da je niti poležat nisi smel, zanima me nasledenje, zdravnik je rekel da naj damo calpol če jo boli, in to na 4 ure, midva pa sva ugotovila da ji po 2 urah popusti, tako jo moramo vsake 2 ure nosit in čakamo tiste grozne 4 ure, da ji lahko damo ponovno. Kaj bi ve naredila dale prej calpol al pa svečko al čakale na 4 ure, ker to se je ponavljal celo noč dve ure je bila dobra pol pa je popustilo pa se je spet jokala in sva ji dajala na 3,5 ure calpol, ker je res tako grozno jokala, očitno jo še vedno boli, pa rečeš kje buba, pa kaže ušesek Pa antibiotik smo dal ob pol sedmih zvečer pa ponovno danes ob pol sedmih zvečer (24 ur) a nič ne prime, ne vem no, a to mora takoj prijet al šele čez 3 dni al kako je s tem. Hiconcil, ki smo ga imel prejšn tedn je naredil red v ponedeljek ko ga je 2× vzela, celo noč je spala, zdej pa ni nobenga efekta. A ne zdravnika vprašam al naj še počakam dan dva, ker ponoči je res nevzdržno, moj ima grozne podočnjake, jaz spim v drugi sobi, ker sem v službi, tamala pa joče pa ji ne morma pomagat. Res sem ful obpana, kako ji pomagat, pa ji operil dajeva, da bi se ji vsaj ta nosek spucal, a ne vem če je kej velik efekta.
< Sporočilo je popravil puncica -- 14.10.2005 8:44:19 >
|