|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO! - izcedek
12.10.2005 16:10:26   
1Tanya
punce lepo prosim za pomoč,

sem v 8t in včeraj sem bila na prvem pregledu, kjer je bilo vse OK. Vzela mi je tudi bris, pred kakšno uro pa se mi je pojavil rozasto rjav izcedek (malo krvi). Bolečin nimam, ginekologov v ZD v Domžalah ni več, izcedka pa tudi zaenkrat ni več!

kaj naj nardim? a je razlog za preplah? je možno, da je posledica jemanja včeerajšnjega brisa????

Prosim pomagajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO! - izcedek
12.10.2005 16:25:27   
Anonimen
Živjo.

To je res posledica včerajšnega vbrisa iz materničnega vratu. V bistvu ti ga ne bi smela vzeti, saj si vendarle noseča. Edino, da ga že dolgo nisi vzela in ti ga je zdaj.
Zdaj ne vem točno, ampak mislim, če zdaj več nimaš tega izcedka pol te naj nič ne skrbi. Če pa bo še ta izcedek, pa le pejt takoj na urgenco, mogoče ti je kaj poškodovala.
Ti bodo še druge punce svetovale.

Pazi nase.

(odgovor članu 1Tanya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 16:33:00   
Jančika_
Mojo svakinjo je ginekologinja posebej opozorila, da je možna kakšna krvavitev, ko ji je vzela bris v 10. tednu. Res je dan za tem malo zakrvavela. Zdaj je v 17. tednu.

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 16:33:40   
klavdijam
Poskušaj počivat (vsaj danes in jutri), če se izcedek umiri je vse OK. Takoj pa pojdi na urgenco, če boš krvavela ali imela hude krče.
Res počivaj, pomiri se, ker zaenkrat ni nič hudega (jaz sem v od 6 tedna imela izcedek kot ga opisuješ, nato pa v10 tednu celo zelo močno krvavela, a je zdaj vse OK).
Samo mirno!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2005 19:35:08   
Lana_s
Meni je v 11. tednu vzela bris in me opozorila, da lahko da bo kaj krvavega izcedka. Verjetno je bilo pri tebi to od brisa, sploh če ga nimaš več. Vsekakor pa lepo počivaj vsaj tja do 13-tega tedna.
Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2005 9:49:25   
1Tanya
Vsem skupaj najlepša hvala za odgovore. Že včeraj zvečer je izcedek izginil in se danes še ni prikazal. upam, da je vse OK in je res le posledica brisa.

Zlate ste!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2005 19:38:55   
janč
jest bi poklicala v ginekološko ambulanto
tam boš najbolje zvedela kaj storiti
pa srečno

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2005 8:12:11   
Maja S.
Jaz sem imela polno rjavkastih izcedkov in dvakrat par kapljic krvi in to do začetka četrtege mes. pol se je nehalo. No jaz sem reagirala tako, da ko sem videla izcedek na vložku sem se ulegla in počivala. Sedaj sem v 28t in 3d in je vse OK.

Veloko sreče!!!

LP Maja

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?