|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ostre bolečine
11.10.2005 13:44:09   
Nattka
Drage nosečke,
mene zanima, če ima še katera ostrejše ali mogoče močnejše bolečine v spodnjem delu trebuha na levi ali desni strani, ki trajajo sicer sam sekundo ali dve, vendar so precej močne,ko naprimer zakašljate, kihnete, se premaknete v postelji......? Meni se to zgodi skoraj vsak dan, pa me zanima, če bi me moralo skrbeti.
Lp Nattka user posted image  11  6/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ostre bolečine
11.10.2005 13:57:55   
Katjusa
Zdravo!

jst mam tud tako bolecino ponavadi na desni strani sam zaenkrat je vse ok imam pa 19. G pa ga bom vprasala kako je s tem. Me pa zaboli veckrat med lezanjem, kadar grem na wc, ali kadar zakasljam, kihnem... kr velikokrat vcasih tud kr tako! Pomoje ni nic narobe se poskusam cim manj obremenjevat s tem ceprav prav neprijetno zaboli sam sej takoj mine:) Sem pa bla vceraj na NS pa je blo vse vredu pomoje ce bi blo kej narobe bi se tak videlo....

LP Katja

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ostre bolečine
11.10.2005 14:46:57   
PiaM
Moje bolečine so bile bolj tope na levi ali desni strani, tu in tam pikanje, drugače pa prve 3 mesece zelo dosti šraufanja, kot da bo M prišla ravnokar. To se mi je dogajalo tudi v 1.nosečnosti. Če si v dvomih, pokliči G!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?