Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakanje dojenega enomesečnika 10.10.2005 21:25:48
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Naš Žiga je imel in še vedno ima fenomenalno prebavo (zgleda, da je topogledno po fotru ), je kakal takoj po vsakem dojenju. To je včasih bilo tudi do 8x ali še večkrat na dan (ko je bil samo dojen). Ko sem mu začela dodajati, je začel kakat manj, ampak še vedno do 3x, 4x na dan. Baje je pri samo dojenih otrocih normalno, tudi če enkrat na teden (nekje sem prebrala enkrat na deset dni) kakajo, pa takrat veliko, ker nekateri tako dobro izkoristijo vsak dojen obrok, da nič ne ostane odveč. Bo še katera kaj povedala, veliko sreče, Vrtnica
|
|
|
|
RE: kakanje dojenega enomesečnika 10.10.2005 21:35:26
|
|
|
|
PBJ
|
Ja, za dojene otroke je to normalno.Naš je bo star 3 mesece (dojen)pa tudi po 3.,4 dni ne kaka, potem pa naenkrat sprazni vso vsebino . Do 1,5 meseca je bolj pogosto kakal (tudi večkrat na dan), potem pa ne več. Tudi jaz sem slišala, da je do 10 dni brez kakanja še ok. lp
|
|
RE: kakanje dojenega enomesečnika 11.10.2005 8:09:39
|
|
|
|
pravljica
|
moj je tudi do meseca in pol kakal večkrat na dan...potem pa naenkrat cel teden nič...me je bilo že strah, pa so me tu gor potolažile...od takrat vedno kaka 1x na teden, 5-7 dni in takrat konkretno...tišči ga pa po moje nič ne
|
|
RE: kakanje dojenega enomesečnika 11.10.2005 13:32:09
|
|
|
|
hanita
|
Moja pikica je do enega meseca kakala po vsakem dojenju, potem enkrat na dan, potem vsak drugi dan, sedaj pri treh mesecih in pol pa vsake 5- 6 dni, ampak danes je pa že osmi dan in sem šla kar po svečke, ker se mi zdi, da jo še kar napenja. meni so rekli, da za enomesečne otroke je prav da kakajo vsak dan , potem pa ko so večji in če so dojeni ni več tako važno. Probaj si skuhat kompot iz sliv in jabolk, jaz sem včasih tako naredila in je pomagalo, sedaj pa ne pomaga prav nič več, ne sladka voda, ne termometer po ritki, nič od nič. Na forumu so mi predlagale tudi čaj Plantex, ki pa ga daješ otroku, ampak ga nisem še uspela dobit in pa da ješ malo več hrane z vlakninami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?