|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (278.nadaljevanje)
10.10.2005 16:16:53   
Anitka
Pozdravljene!

Upam, da mi ne zamerite, ker nisem tako redna gostja v ZA NAS v teh zadnjih dneh. Žal me življenje in usoda malce preizkušata in moram najprej urediti te zadeve in se ne morem tako pogosto javljati.

In naj izkoristim tale nadaljevanja še za zahvalo vsem, ki se mi oglašate privat in me bodrite in spodbujate. Jaz res upam, da me tokrat moj angel obvaruje in mi pomaga ter vsaj tokrat usliši moje prošnje in želje. user posted image  bo pa malce počakal.

Vse moje zlate user posted image user posted image user posted image user posted image  in tiste, ki to še boste pridne bodite, rade se imejte z dragimi in NE pozabite  se veliko POGOVARJATI!!!!!!!!!!

Naj vas vse po vrsti čuvajo angelčki,

vaša Anitka, ki vas prosi, da zanjo stiskate pestke, da se reši iz krizne situacije

< Sporočilo je popravil ninca -- 10.10.2005 21:16:36 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za nas (278.nadaljevanje)
10.10.2005 17:25:19   
vampirka
Anitka, se strinjam s tabo! Pogovor reši marsikateri problem še preden se ta pojavi! In tisti, ki mislijo, da bo user posted image  rešil odnos s partnerjem, se motijo BIG TIME! Zato user posted image user posted image user posted image  za Anitko! Tudi midva imava včasih kak konstruktiven pogovor user posted image  okrog smisla in nesmisla user posted image user posted image user posted image   zavoljo cilja narediti user posted image ... In priznam, da od teh 22 mesecev, kar se "mučiva" z izdelavo, sva sigurno falila pol ovulacij zavoljo zavestnega odrekanja user posted image , ki ne bi bil namenjen striktno najini skupni volji in užitku! Ampak paše poklepetat in potarnat, tudi če so nameni različni, a ne? Še posebej sem vesela tega foruma vsakič, ko grem vmes pogledat na MON - groza user posted image user posted image user posted image  - samo kregajo se in pametujejo...

Vi ste pa vse tako fajn in vam zato pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 18:51:51   
GoYa
Draga Anitka user posted image user posted image user posted image

Upam, da bosta prebrodila tole vajino krizico in se potem imela še rajši. Mislim, da v vsakem razmerju enkrat pride tudi do take faze. Če jo bosta uspela rešiti, bo vajina vez še trša. Držim pesti user posted image user posted image

Lp, GoYa

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 6:15:08   
VITA74
Anitka da se še jaz oglasim, saj se mi zdi da trenutno preživljave kar podobno situacijo in te zelo zelo razumem user posted image .... Strinjam se s tem da se je potrebno veliko pogovarjat, ker če problem ignoriraš ali se o njem na pogovarjaš, še zdaleč ne pomeni, da problema ni ali pa da bo izginil sam od sebe. V odnos je potrebno veliko vlagat in skrbi zanj, kar sem sama malo pozabila..pričakovala sem da bo partner to vse sam obvladal, jaz pa bom med tem samo čakala, kje bo naredil kaj narobe in seveda skočila....

Anitka mislim nate in držim pesti, da nam uspe ohranjat in nadgrajevati odnose z našimi user posted image , včasih pomaga, da se večkrat spomnimo kaj je bilo tisto zaradi česar nas je pred leti očaral... lepi spomini......

Mislim nate in na vse nas ki se trudimo za naše user posted image  da čedalje več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  katerim se pridružive tudi midve z Anitko, ki sva trenutno bolj na off...

Prijazen pozdravček vsem user posted image user posted image user posted image  in radi se imejte

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 9:01:16   
PiaM
Anitka [sm=smiley31.gif" border=0> in ti želim, da čimprej prebrodita krizo, prav tako Blabomi.  user posted image  za srečo !

Pozdravček vsem ostalim!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 9:40:41   
Špela100
Ma Anitka, Blaboma kaj je zdaj to???? Imejte se radi, življenje je kratko, živeti je lepooooo....user posted image  Pa saj vaju tudi razumem z mojim sva se prva tri leta vsak teden morala enkrat skregati.user posted image user posted image Prav tako kot Blaboma sem samo čakala kdaj bom skočilauser posted image , ko bo narobe zadihal ali pogledal pod narobe kotom, pustil nogavice  kje ali preprosto počival...Prav zares sva imela tudi midva ful kriz.user posted image Zdaj se mi pa ne da več težit in kregati in se imava prav lepo.user posted image Zgradila sva en zelo lep spoštljiv odnos.user posted image Seveda je trajalo in trajalo.user posted image user posted image
Upam, da bo šla vajina kriza mimo in čimprej, ker je škoda vsakega trenutka, ko si slabe volje, škoda vsake minute. Na koncu poti bo vse tako nepomembno. user posted image user posted image user posted image

Drugače sem jaz ok, dnevi O so verjetno mimo, kako ste ostale, ta RR je ratal živi dolgčas. Se mi zdi da cel teden berem ene in iste teme pod naslovi.user posted image
Kje ste??? Mojca9000, Aljčauser posted image , Massa26, MucaMaca,Pika74, Tinkamiška, Biba77, Goya... in vse ostale, ki jih nisem naštela, sorči.
Javite se, kako ste...saj vem M pa O, pa čakanje pa M.....
ampak ziher se vam še kaj dogaja kot štetje dnevov...,

čao zaenkrat, čakam vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 10:11:12   
biba77
Pozdravljene! user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem, da sem danes ponoci (po dolgem tednu) uspela spati celo noc. Zbudila sem se ob pol desetih (ce ne stejem obiskov WCja ponoci) in...zdaj sem spet user posted image user posted image user posted image user posted image .

Malo imam krize, ker vse tisto spikanje in krcki ni tako intenzivno kot prejsnji teden, pa sem ze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tuhtam, kaj pa ce. No, saj se trudim iti bolj v pozitivno stran, pa vseeno me muci. Dalec je se do srede naslednji teden...user posted image

Blaboma, draga:
Ce je vajin odnos res v tezavah, je cas, da malo odklopis od RR in das vso prednost user posted image . Me bomo vse pocakale in stiskale pesti za vajuuser posted image , vendar se morata zdaj vidva posvetit drug drugemu in si odpreti srce, stopiti na stare tire a z novo lokomotivo (kot sem tudi Anitki rekla). Imejta se rada!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - naj vama sreco prinesejo!

Ostale cveke pa ste kar pobegnile? user posted image

Saj je vreme res lepouser posted image , samo so pa dnevi ze malo krajsi in se lahko kaj "pripisete"!user posted image

Punce, jaz vas imam vse rada user posted image in upam na cimmanj slabih trenutkov...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 10:24:47   
simi73
Ojla!

Biba, ne se preveč sekirat pa obremenjevat, kaj pa če... Nič če, vse bo v redu in čez 8 mesecev boš v naročju držala najlepše bitje pod soncemuser posted image user posted image user posted image . Moč pozitivnih misli dela čudeže!
Anitka in Blaboma, držim user posted image user posted image user posted image , da osebne stvari uredita v čim krajšem času, predvsem pa da ne izgubita upanjauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ljubezen premaga še največje ovireuser posted image .
Res smo malo bolj odsotne zadnje čase na rr. Pa mislim, da se bo s slabim vremenom to spremenilouser posted image .
Drugače sem jst OK, sem pa mela v soboto tako krizo, pa sploh ne vem, kaj mi je bilo. Po končani trgatvi sem se sredi vinograda user posted image , pa ni hudič, da me je vidla moja mama, pa ata in sta takoj sklepala, da med nama zuser posted image ne štima. Pol mi je pa še po telefonu v nedeljo mama težila, če sva se pošlihtala ipd. Pa sploh ni bil moj vzrok za solze. Zgleda, da je PMS udaril par dni pred pričakovano user posted image . Sem pa mela zjutraj v soboto mal rdečkasto obarvanega izcedka, tako kot en dan pred user posted image , pol pa nč več. Nič, čakam do četrtka, da se prikaže, oz. upam, da se ne bo.
Tako da punce moje drage...ne obupovat, pridejo slabi dnevi, pa za njimi spet posije sonce. Enkrat bo uspelo vsem nam, če ne takoj, pa čez par mesecev ali let.
Bodite dobre volje, ne pozabite user posted image
user posted image user posted image svojih dragih in radi se imejte.
Lep dan vsem!user posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 10:40:22   
tinkamiška
Pozdrevljene[sm=smiley10.gif" border=0>user posted image user posted image

Joj, te krize, slej kot prej se pojavijo in takrat smo na prezikušnji(kot, da nimamo že drugih dovoljuser posted image

Za vse ostale še vedno navijam in vas čakam!

Biba, ko čakaš nauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 10:50:13   
tinkamiška
Joj!!!!!! Pa pol besedila, ki sem ga napisala manjka! Mislim, a še koga tako RR zafrkava?

Pa tako sem se potrudla in vas hotela malo potolažit pa je šlo vse v malorouser posted image

Bom poskusila še enkrat napisat, pa ne bom nič smeškov popala...

Sem vam hotela povedat, da nas kriza, ko jo prebrodimo zbliža, ker se zavemo, da smo naredili nekaj pomembnega, da potem dobimo nov zalet in lahko spet letimo in celo v drugih sverah kot prej. Da zrastemo in se naučimo nekaj o sebi in o partenrju, čeprav se nam zdi, da ga poznamo kot svojo lastno roko.

Anitka in Blabooma, želim, vama, da bi bili vsi dovolj močni in prehodili to sivo cono, ker na drugi strani vas čaka sonček! In sem v mislih z vama.

Biba, tebi sem pa hotela povedat, da ko smo čakale na svojega palčka je bilo en kup strahov in skrbi, potem pa ko smo dočkale, se pa začnejo novi. Ampak ti si zdej pripravljena in vse bo še dobro in komaj čakam , da boš prišla iz pregleda in povedala, da si vilda svojega(je) palčka(e) in vse bomo vesele skupaj s tabo:)))!

Mislim na vse vas punce, da vam hitro posveti sonček, vsaki posebej!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 11:14:55   
VITA74
Joj punce zlate ste čist zares, en velik user posted image  vsem....

Biba77 saj jaz sem na RR samo v službi in še takrat mi ve dajete podporo, ki jo tako močno potrebujem in za katero sem zelo hvaležna. Hvala punce  user posted image
Špela100 ja točno tko se počutim..kakšen dan mi samo kriv prst pokaže pa sem že na robu user posted image , mislim da je takrat kriv PMS...
Je pa res, da sva se v teh dneh veliko pogovarjala z user posted image  in se je tudi on spremenil in prilagodil, tako kot jaz in ta vikend je bil krasen user posted image ....upam da zdrživa, ne ne nič upam, kar verjamem v to a ne? Pozitivno razmišljanje bi mi tudi koristilo user posted image

Biba77 tudi tebi pa pošiljam še malo pozitivnega mišljenja in enga user posted image  držim pesti in mislim na vaju s user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2005 11:50:23   
Anonimen
Anita in Blaboma za vaju se posebej velik user posted image , drzita se, saj se bo vse uredilo. Vsem ostalim puncam pa pravtako enega user posted image !

Pridne bodite, vsem, ki ne cakate, srecno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2005 12:34:57   
Anonimen
Na kratko: tudi to bo prešlo! Bo, sigurno in zato smo tudi RR-jevke tu, da preženemo slabe misli :)
Poskusita v odnosu s svojim dragim naredit nekaj novega, spontanega: piknik ob morju, tako, da on tega ne ve, kaj pripravljate... kaj takega, kar bo oba razveselilo in razbremenilo.
Pa še tole vam bom pripela, mogoče vam da mislit:

ZAKAJ KRIČIMO
Kadar se prepirate, ne pustite, da se vaša srca oddaljijo;
ne izgovarjajte besed, ki bi vas še bolj oddaljile. Nekoč je učitelj vprašal svoje učence: »Zakaj ljudje kričijo, kadar so jezni?«

Učenci so razmišljali nekaj časa: »Zato ker zgubimo potrpljenje – je odgovoril eden izmed njih – zato kričimo.«
»Vendar, zakaj bi kričal, če je oseba poleg tebe?« je vprašal učitelj, – »ali ni mogoče govoriti potihem – nalahno?«
»Zakaj kričiš, ko si jezen?« Učenci so dajali še nekatere druge odgovore, vendar nobeden ni zadovoljil učitelja.

Končno je razložil: »Kadar sta dve osebi sprti, jezni, se njuna srca zelo oddaljita. Zato morata kričati eden na drugega, da njun krik preseže razdaljo in se utegneta slišati. Čimbolj sta jezna, glasneje morata kričati, da se slišita, ker je razdalja med njima velika."

Nato je vprašal učitelj: »Kaj se pa zgodi, ko se dve osebi zaljubita? Si ne kričita, govorita si nežno, zakaj? Njuna srca sta si zelo blizu. Razdalja med njima je zelo majhna.«

Učitelj je nadaljeval: »Kaj se zgodi, ko se še bolj zaljubita? Ne govorita. Le šepetata in se še bolj zbližata v svoji ljubezni. Končno ne potrebujeta niti šepeta. Se gledata in to je vse. Tako sta dve osebi, kadar se ljubita.«

Potem je nadaljeval: »Kadar se prepirate, ne pustite, da se vaša srca oddaljijo; ne izgovarjajte besed, ki bi vas še bolj oddaljile, ker bo prišel dan, ko bo razdalja tako velika, da ne boste našli več poti nazaj.«

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 11.10.2005 12:40:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 13:36:16   
biba77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -lepo...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 14:43:20   
PiaM
Kalina user posted image , to bo pa res držalo!user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2005 12:19:00   
TANTRA
Tole je pa bilo lepo prebrati. Rada bi vam povedala, da sva midva imela celo leto ene težave, ki jih nisva mogla rešiti. Nisem več vedela kaj naj storim in sem si vzela dan zase in odšla v naravo. Prepustila sem se tišini in uživala v prekrasni naravi, kjer se je moje srce napolnilo z lepimi mislimi in sprostilo od napetosti. Domov sem prišla vesela, nasmejana, saj sem ugotovila, da nama je prav lepo in da se kar neki brez veze ne štekava.
Sva pa tudi ugotovila zakaj nama ni šlo prav dobro. Saj sva se pogovarjala, vendar ne o vsem. In vse tiste skrbi, dvomi so ostali za oba skriti, saj mu jaz tega nisem povedala, da ne bi bil jezen, on pa meni ne, da ne bi bila prizadeta. Odločila sva se, da si bova vse zaupala in ustvarila iskrenost med nama.  Pogovori so postali drugačni in tudi midva. Hodiva na sprehode, saj je narava balzam za dušo.
Zato se tudi jaz pridružujem ostalim, pogovarjajta se iskreno o vsem. Le tako bosta drug za drugega dosegla tisto kar si želita... Iskren pogovor je več kot karkoli...
Verjamem pa, da so tudi slabe stvari dobre, saj se iz njih naučimo, da postanejo boljše in dobre. In za vsakim dežjem posije sonce...user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2005 16:00:30   
Anitka

user posted image user posted image Punce moje zlate!user posted image user posted image user posted image

Vse sem prebrale kar ste v teh dneh lepega napisale in prisrčno se vam zahvaljujem za vse nasvete, misli in lepe želje. Sem zraven jokala kot toča. Z dragim počasi rineva iz težav in upam, da jih bova s skupnimi močmo premagala. Nočem nekaj siliti in forsirati, ampak mu dajem čas z upanjme, da bo še vse v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce rada vas imam vse po vrsti (ne bom vas naštevala, ker ne želim katere izpustiti). Hvala vam, da ste v mislih z mano in ne zamerite mi, ker vas te dni malce "zanemarjam". Bom pa spet prišla k vam vesela, nasmejana .... stara Anitka in upam, da bo to prav kmalu.

Naj vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuvajo.

vaša Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2005 20:19:21   
mihi78
anitka, kar pogumno! user posted image user posted image saj veš življenje nas neprestano preizkuša. saj imamo vsi krize take in drugačne. če pa je posredi še želja po user posted image , ki se nikakor noče uresničiti pa je toliko huje. ampak, kot praviš sama "Upanje umre zadnje", kar drži se tega.
želim ti veliko sončka pa da bi se čimprej vse poštimalo in da bo projekt user posted image spet v prvem planu.
pošiljam ti velik user posted image in pozdravčke!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2005 20:53:36   
pika74
Ojla Anitka,

Ne vem točno, kaj se kuha pri vaju in zakaj škripa. Ampak mogoče ti bo tole pomagalo.

Kjer je vse lepo in prav
in kjer ni nikoli težav...
tam je nekaj narobe.

Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je pri naju kakšno leto nazaj tudi škripalo. Tudi jokala sem. Pa se je potem vse uredilo. Po tisti krizi, sva se še enkrat zaljubila in ljubezen se je še bolj poglobila in utrdila. Vsake toliko časa mora malo zapihat, zaškripat. Tudi ljubosumja mora biti malo. Vse to je zdravo. Če bi bilo vse ok, bi bilo sumljivo, monotono, dolgočasno. Morda se sliši čudno, vendar je res. Pomisli, kako bi bilo, če bi šlo vse gladko - in če bi šlo vse tako, kot si si zaželela. Ti povem, ne bi bila zadovoljna. Ravno v teh "poprčkih" je čar življenja. Boš videla, čez nekaj mesecev boš na to gledala drugače. Bolj zrelo. Vsaka taka škripanja nas naredijo bolj zrele in postanemo bolj izkušeni.

Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Če boš potrebovala ramo - mi lahko pišeš tudi privat. Zato smo tukaj. Saj veš, enkrat je ena na tleh, drugič druga.

Lp
Pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.10.2005 4:28:35   
anajmad
Anitka ti si mi ena izmed najbolj pozitivnih oseb na RR-ju.Boš vidla,da se bo vse uredilo.Lepo se pogovorita,vem da pridejo krize v partnerstvu,ampak ti kot ena prijetna osebauser posted image vsaj zame(mislim virtualno)osebno pa še po moje bolj,boš prebrodila krizo.Res upam,da se bo dobro izšlo zate in držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in želim ti vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.10.2005 8:22:51   
simonas
Jaz pa se tako poredko javljam, da se mi zdi, da sem pol zamudila.

Punce nikar obupat. Vsaka veza ima vzpone in padce. Vidim, da ste zelo pozitivne user posted image  in vztrajne, zato sem prepričana, da boste prebrodile krizo in bo spet vse v najlepšem redu.  Kaj drugega pa se lahko pripeti tako fajnim puncam kot so te na RR. Bom mislila na vaju in držala user posted image .

Pri nas je še vse po starem. user posted image  pridno razgraja po trebuščku - en dan bolj, drugi dan manj. Po malem že mamica nabira stvari za njega a res po malem. Imam tako fajn prijateljice, da so mi nekaj stvari podarile in posodile, pa nisem neumna, da bi rekla ne. Po kakšnih nakupih, pa se bomo odpravili tam konec leta.

Vsak dan mislim na vas, le javit se vam ne utegnem tako pogosto. Držim user posted image , da se nam čim prej pridružite v čarobnem svetu user posted image .

Lep dan!

Simona

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.10.2005 9:55:14   
diamantka
pozdravljene punce,
naj se še jaz malce javim! lahko vam povem, da preberem vse, vendar včasih nimam volje niti novic kaj napisati!user posted image
Tudi midva z mojim user posted image  sva imela tako krizo, da sem čisto obupala nad ljubeznijo! vse skupaj se je vleklo že kar nekaj časa, pol je pa en dan počilo in se dogovorila, da se sploh ne čujeva in seveda niti ne vidiva! user posted image  dosti pri najinem nesporazumu je kriva njegova mama!
vendar sva zadeve uredila, no , ni tako kot je bilo prej, kar je tudi prav, saj tisto najino obnašanje naju je pripeljalo do situacije, kjer sva bila, vendar lahko rečem, da sem sedaj veliko bolj mirna in veliko bolj trezno razmišljam! user posted image user posted image user posted image
Včeraj me je obiskala user posted image , zdej čakam da mine in si začnem meriti bazalno temperaturo, je rekla sestra, da lahko tudi samo en mesec, mislim, da je to bolj zaradi tega, da se vidi, da imam ovulacijo, kot kaj drugega in čakam pošto za IVF postopek!  Počasi ampak res počasi se zadeve premikajo, kar morda meni ni glih najbolj po godu, ker imam rada stvari urejene hitro, vendar vse velike stvari so narejene počasi in tako bo tako željena user posted image  prišla enkrat v moje roke!
sva se z kolegico pogovarjale, ki je medicinka po izobrazbi, pa je rekla, da se pri IVF postopku lahko zgodi, da imaš dva in ne da tega ne bi vedela, sam sem začela razmišljat o tem bolj, kaj pa če se res to mi zgodi! user posted image  no, bomo videli!

lepo se mejte 

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2005 18:05:41   
ameli
Pozdravljene vse ZA NAS. Kot berem, se je v moji odsotnosti marsikaj zgodilo. Najprej česitke tebi Bibauser posted image user posted image user posted image user posted image  res sem vesela zate. Mi je pa hudo za Anitko in vse, ki preživljate krizne čase. To dobro poznam, tudi midva z možem sva imela kar nekaj resnih  kriz, ampak sva preživela in ...... dobila najlepšega sinka pod sončkom.
Rodila sem komaj v torek 4.10. (rok: beri: 21.9!). Od čakanja sem na koncu padla že v resno depresijo.
Porod je bil hiter in ne preveč boleč, trajalo je le 1,5 ure in na srečo nisem bila šivana. Ko sem slišala moža, ko je rekel: "Sinka imava" je bilo že vse pozabljeno in solze sreče so tekle v potokih. Mark je krasen fantič in oba z možem sva na novo zabljubljena v sinka in eden v drugega. Čudovito.
Res vam privoščim, da vse doživite največjo srečo, ki jo lahko občuti živo bitje.
Bodite trdne in vztrajajte na tej težki poti, izplača se.
Lepo vas podravlja mala družinica: Mark, Ameli in Ati

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2005 21:00:47   
Anonimen
Cestitke, Ameli! user posted image user posted image user posted image

Vse lepo zelim celotni mladi druzinici.user posted image

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.10.2005 22:23:52   
kapica
Najprej lep pozdrav vsem vam. Tukaj na ZA NAS se nisem pisala, pac pa veckrat kaj prebrala, sedaj pa sem mislila da le se kaj napisem.
Ameli tebi cestitke za hiter in lep porod, upam, da se doma ze lepo cartate in uzivate drug z drugim.

Jaz sem tudi ena tistih ki se caka na user posted image , pa bog ve kaj vse me se do tja caka.

Krize v zakonu ali partnerstvu se kako dobro razumem, dolgo sem bila prepricana , da kaj takega vec ni normalno kaj se nama dogaja. Kako naj ljubezen sploh se obstaja, ob vseh tezavah, ki jih nisva znala resiti. Nikoli nisem mogla razumeti, kako da se starsa danes kregata in dereta drug na drugega, drug dan pa je spet vse lepo in prav. To mi je se danes cudno, sem pa vmes verjetno pozabila, in izrekla mnogo kar sedaj obzalujem.
Pa spet gre naprej, polna upanja in srece, da imam ob sebi ljubezen svojega zivljenja. Pa sem mislila da po vsem tem to ne bo vec mogoce. Vsaka stvar se nekako resi.

No, hotela sem samo reci, da zgleda res povsod pride do taksnega padca da vec niti trezno razmisljati ne mores. Vsak pa po svoje zna to resiti, prej ko slej se pride spet iz tega.

Noseckam zelim cimvec nepozabnih tenutkov, tistim ki se pa trudimo da bi to postale, pa zelim da bi ostale se naprej v upanju in pozitivnem duhu user posted image .

Vsem zelim veliko srece in ljubezni!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.