|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMAGAJTE NAMA - NEJEŠČNOST
10.10.2005 15:15:47   
ticko

živ!

Moj pikec bo v četrtek star 9 mesecev. Zanima, me, če ima katera podobne težave s hranjenjem in sicer naj povem, da je moj mali vedno zelo rad veliko jedel in ni bil nikoli zbirčen, sedaj pa že od četrtka zelo malo popapca. Komaj par žličk, za večerjo, preden gre pančakt pa sploh noče več kašice, ne mleka NIČ!!!(dojiva se še zvečer (sedaj tudi to ne več) in ponoči ob 05.00).
Kaj bi to lahko bilo, ima pa že en zobek in prejšni teden je imel vneta ušeska (OBA).user posted image  Ampak sedaj je ok, vesel, živahen... ali je to samo obdobje????

Kakšen nasvet?user posted image user posted image

Hvala in lpuser posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.10.2005 21:34:47 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMAGAJTE NAMA
10.10.2005 15:23:00   
lex
Naj te potolažim, da je tud moj mali tak. Ko sva začela z uvajanjem je full ledel, sedaj je pa vse bolj zanimivo kot pa žlica. No sedaj ko pa nam zobki lezejo vedn še pa sam na joški visi in noče nič drugega - ga nahecam samo tak, da mu face pokam, da se smeji zraven, drugač sploh ne odpre ust.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 15:27:08   
Maxica
Pride obdobje, ja, pa tudi mine. Pri nas so vzrok neješčnosti skoraj vedno zobki.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 20:34:40   
lucky 111
Mi bomo pa jutri stari 9 mesecev in imamo že 8 zobkov.
Vsakič, preden je zobek ven pokukal, kakšen dan ali dva ni hotel jesti kot ponavadi.
Mogoče so pa tudi pri vas zobki???
lp

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POMAGAJTE NAMA - NEJEŠČNOST
11.10.2005 21:49:31   
Magi*
ne morem ti nič pametnega svetovati, lahko samo prikimam, ja, tudi pri nas je tako. na začetku ni hotla nič goste hrane (seveda je sovpadala z zobki), ko pa je že začela lepo jesti, jo je spet nekaj pičilo. ravno zdaj imamo obdobje, ko hoče jesti samo navadni jogurt. za zajtrk, kosilo in večerjo. nič drugega ji ne spravim dol. no, pa dojim jo še 3x dnevno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?