Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ADSL : PAKET DUO OZ. TRIO 10.10.2005 13:15:47
|
|
|
|
KIRA
|
in sicer razvezan (osnovni). zanima me pa, če ga kdo že ima, pa kako to kaj zgleda z IP telefonijo - recimo če rabiš navaden telefon, ali ga dobiš zraven, ali je tud ISDN telefon dober ali kako? pa kako se nardi, da se pol prek ADSL-ja dajo pošiljat faksi??? a se to sploh da?? - sva zdaj na ISDN in ADSL, bova pa oboje ukinila - ob selitvi pa bova nardila novo naročniško razmerje in sicer najbrž paket TRIO in to razvezan, ker ISDN-ja ne mislim še enkrat imet, saj ga v bistvu niti ne rabim dosti. bolj mi je interesantna IP telefonija, pa še TV. čeprav se baje na lokaciji kamor bova šla še ne da gledat TV (MS - zaenkrat samo Lendavska). me pa tudi zanima, kako se to priklopi - saj vem, da je prek ADSL, ampak - ali se da pol kako nardit, da lahko TV gledaš tud na TV??? mislim: TV kartico imam, sam neki mam narobe narjeno, ker ne morem gledat nič. oz se nič ne sliši??. je bla taka bolj poceni varianta - bomo videli, kaj bomo z njo.. sedaj bi pa rabila več info o teh paketih, preden se odločim za katerega... LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.