Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 10.10.2005 9:47:16
|
|
|
|
muki1
|
Možno je, duša draga, ampak kaj delaš tukaj med aktivnimi uporabniki, raje pojdi k zdravniku se pokazat.
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 10.10.2005 10:04:29
|
|
|
|
muki1
|
Zdravo še enkrat. Sem malo pokukala v tvoje poste in vidim, da te kar naprej spremlja smola. Brhanje, sladosti, kri v urinu, viroza, zdaj še kri med bruhanjem, ki je lahko v najboljšem primeru posledica vnetja dlesni. Nisem zasledila, če si na bolniškem, tako da ti svetujem, da kot prvo obiščeš svojega zdravnika, vzameš dopust ali bolniško vsaj teden dni in se doma spočiješ, ter se na debelo razvajaš in malo ,,prideš k sebi,, , saj boš potrebovala moči.
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 10.10.2005 10:46:09
|
|
|
|
Lorena
|
Ja, je že res, da nimam kaj preveč sreče, kar se tiče nosečniških tegob... Vedno je nekaj. In jaz svojo G vedno pokličem ( danes je še nisem...), tako sem jo zadnjič, ko je bila v urinu kri, še celo pokazat sem se prišla, kjer so mi ugotovili, da je vse O.K., da je voda čisto takšna, kot mora bit. Potem to z vročino,...kar noče pasti, vedno se vrti okrog 37*, fora pa je, ker v službi nimam zamenjava in je bolniška bolj težko izvedljiva, pa tudi dopust... Saj bo. vsega sem že vajena... Počivam, pa ko pridem domov, vsak dan. TV, razvajanje s strani dragega, pa kaj sladkega...
|
|
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 10.10.2005 10:54:04
|
|
|
|
renan
|
Da te potolažim:povišana vročina je normalna v nosečnosti. Če je tvoja normalna temperatura, ok. 36,8, je normalno, da imaš v nosečnosti nad 37.
|
|
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 10.10.2005 10:58:35
|
|
|
|
Lorena
|
Že, ampak moja temperatura je pod 36,5* in ta temperatura, ki sem jo imela od srede do sobote je bila posledica prehlada ( 37,5 - 38). V glavnem, je ni več Smo se lepo pozdravili s čajčki, limonco in celo brez tablet
|
|
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 11.10.2005 13:33:03
|
|
|
|
Urša
|
Če še bruhaš kri, je to zelo nevarno in nujno za obisk zdravnika! To se je zgodilo meni in je bila kri posledica prenapenjanja in davljenja, tako da mi je počila žila na požiralniku. Takoj urgenca, gastroskopija (groza!!!) in 3 dnevi intenzivne. Ne se hecat!
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 11.10.2005 14:02:03
|
|
|
|
Katjusa
|
fora pa je, ker v službi nimam zamenjava in je bolniška bolj težko izvedljiva, pa tudi dopust... IZVIRNO SPOROČILO: Lorena Halo punca koga zanima ce mas zamenjavo najprej zdravje pol pa sluzba j... sluzbo vazno da si ti in tvoje dete vredu..... Kako me razjezijo taka razmisljanja LP Katja
|
|
|
|
RE: spet bruhanje, tokrat kri... 11.10.2005 23:25:40
|
|
|
|
janč
|
pojc+di k zdravniku,jaz ne bi oklevala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?