Mirna*
|
...nas mali decko ima krce...sem srcno upala, da tokrat pa se jih znebimo, saj smo ze pri puncki vsi trpeli in jo nosili in jokali, pa ni nic pomagalo...k sreci je v 3 mesecih minilo... ..no, in zgodba se ponavlja...nas 1-mesecnik ze cez dan veckrat joka, ker ga ocitno boli, preden kaka...pa ni zaprt, kaka veckrat, ene 5-krat, ampak, preden mu uspe...to je joka, pa cviljenja, tako milo se oglasa, da me kar srce boli. Potem je dobro. Zvecer pa ok. 21-22, pa se zacne...in traja, kaj pa vem, vcerej sva sla spat ob polnoci. sem ga dala spat k sebi v posteljo, mi je bilo ze bas ravno, al se navadi spat pr nama al ne, sam da ga ne bi bolelo. In se zbudi cez pol ure, - lacen. Po mojem je bil totalno fertik, pojedu je kumej 20(obicajno pa 100-120) in spal od 1 - 6. Revez, k vem, da ne bi, da bi se sigurno zbudil vsaj na 4 ure. Povejte mi, kaj nardit, al po ta novem ze obstajajo kaksne kapljice, ki vsaj blazijo krce? Sab simplex nimajo ucinka, vsaj pri nas ga niso imele. Slisala sem, da je v trzicu ena privat lekarna in da imajo svoje kapljice pa da so se kar dobre. A je kaj na tem? Ne bi rada delala dolge poti zastonj. Vsak nasvet bo dober, ceprav mislim, da tiste, ki se tudi spopadate s tem, veste, da cajcki, pa trepljanje po ritki, pa nosenje sem in tja, pa pesmice... nic kaj ne poamgajo, tu je ocitno le cas tisti, ki naredi svoje. Hvala za vse nasvete pa lp , aja, in dobro jutro. Sej se mi je zmesal, da sem ze od 6 pokonc, namest, da bi spala :) lp, A
|