|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Juhica
5.10.2005 15:00:21   
Anonimen
kdaj lahko dam pupi juhico?Stara je slabih 5 mesecov in včeraj se mi je pošteno zasmilila, ko nas je gledal kako jo mi jemo.ali lahko dam vsaj malo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Juhica
5.10.2005 15:28:40   
tascha
Jaz sem Timu dala juhico ko je bil star cca 5,5 mesecev. Sicer  samo čisto, po žličkiuser posted image .
Se mi zdi, da mu lahko daš par žličk za probat, če bo pa reakcija, boš pa tako ali tako vidlauser posted image . Jaz sem si rekla, če ne bom probala, ne bomo vedli ali je alergičen ali ne?!user posted image
Pa mu ni škodilo!

Dober tek!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 17:08:15   
corfu
Žal mi je, da smo prišli tako daleč, da na forumih kjer je govora o hranjenju in dodajanju pišete že anonimni...sicer pa nič čudnega.

Jaz bi mu dala za poskusit, saj je ne bo pojedel cel krožnik.

user posted image Le pogumno!!!

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 17:52:09   
Annny
Odvisno, o kakšni juhici govoriš. Goveje juhe sigurno ne priporočam.
Lahko pa narediš zelenjavno juho brez vegete in raznih 'aditivov'- jušno kocko pa lahko kupiš bio kvasovo v Mercatorju, je ful dobra.

LP

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.10.2005 21:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 22:38:24   
eva1
Jst tut ne vem, zakaj ne goveja juha...res da brez prevelikih začimb-sej jo lahko narediš čist natur...zelenjava govedna, malo soli...pa je...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2005 21:53:58   
urška
midva sva začela pri 4.5 mesecih z telečjo, lahko pa tudi z piščančjo; meso iz katerega kuhaš juho naj bi bilo mlado...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2005 9:54:35   
jada
hojla

Naša je stara 5 mesecev pa sva že poskusili cvetačno juho in korenčkovo juho. Obe sta ji bili zelo všeč. Prav tako sem ji dala tudi malo telečje juhe in goveje, notri sem zmešala korenček in cvetačo ter ponudila, vse je pojedla tako da ne vidim razloga zakaj ji ne bi ponudila juhe

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?