Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnost+dieta+dojenje 5.10.2005 13:21:33
|
|
|
|
dva sončka
|
Pozdravljene! Znašla sem se v situaciji, ko še dojim prvega 10-mesečnega dojenčka, ki je alergik (mleko, jajca, soja, oreščki, gluten), zaradi česar sem tudi sama na dieti, in hkrati sem v 5-em tednu nove nosečnosti. Ginekologinja mi je odsvetovala dojenje, meni pa to ne diši preveč, saj ima mali nizko vrednost svojih protiteles. Pisala sem že dr. Pušenjaku, ki pravi, da je dojenje popolnoma neškodljivo. Zanimajo me vaše izkušnje tistih, ki ste bile mogoče v podobni situaciji. Hvaležna vam bom za vsak nasvet!
|
|
|
|
RE: nosečnost+dieta+dojenje 5.10.2005 13:40:58
|
|
|
|
muki1
|
Če ti je dr. Pušenjak rekel, da ne škodi, bo že držalo. Vkolikor se ti mali ne bo sam odstavil, bi jaz dojila še naprej, kakšne tri, štiri mesece prej pa le odstavi, da se malček ne bo preveč spominjal, kako se je on dojil, ko boš dojila novega dojenčka. Imaš tudi opcijo t.i. tandemsko dojenje, samo je po mojem mnenju to ful izčrpajoče za mamico, ker boš imela občutek, da ne delaš drugo, kot dojiš. Pa še starejši bo ljubosumen, ko boš prej podojila mlajšega. Čestitke za nosečnost, pa držite se.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?