|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:15:49   
simona2
Moja mala sončica (1 mesec) je včeraj prejokala praktično cel dan z manjšimi presledki po največ pol ure. Jokat začne že kar v spanju in se ne potolaži niti v naročju. Tako smo se praktično prenosili cel dan. Imela je sor, vendar smo mazali z Daktarinom in mislim, da se je zadeva umirila. Je oziroma doji se normalno, prav tako ni problem s kakanjem ali lulanjem in tudi ponoči spi in ne joka, čeprav jo je bilo izjemno težko potolažiti. Po mirni noči sem mislila, da je zadeva šla mimo, vendar se je danes zjutraj začelo vse znova, jok, jok in še enkrat jokuser posted image .

Ali bi bilo možno, da bi bili krčki, pa tako dolgo in skoraj ves čas? Saj občasno se res krči in napenja, vendar ne pretirano. Dajem ji tudi vetrovne kaplice Koroških lekarn pa ni nič bolje. Ali bi lahko bilo vreme, kaj meniteuser posted image ?  

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:21:50   
Spicy Black
Moj je sicer malo večji (drugi teden 5 mesecev) pa vseeno...cel dan je nekaj cvilil, se kregal, jokal..ni hotel spati (v celem dnevu je komaj nabral za 1 uro user posted image ) in posledično se tudi zvečer ni hotel umiriti..še ob 00:17 je jokal na vse pretege user posted image ...

Saj če ni drugega "blame it on the rain" ..vsaj jaz tako pravim user posted image

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:25:03   
Mojca100
Za krče je značilno, da nogice (pete) zategujejo k ritki. Pa silovit jok se na 1x začne in na 1x neha. Nič pa ne pomaga (no, skoraj nič; naš je tud imel grozne krče. Vsaj malo mu je pomagalo, če sva ga nosila tako, da je s trebuščkom ležal na moji podlahti). So pa različno dolgi ti napadi krčev. Običajno se tudi pojavljajo ob istih urah.
Glede na to, da dojiš; Da nisi pojedla ali popila kakšnih citrusov ali kaj podobnega?

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:32:51   
špelin@
Joj, simona2, tudi moja mala je pri podobni starosti samo tulila user posted image  Meni se je resnično že kar trgalo... Peljala sem jo k zdravniku, bila je temeljito preiskana in - zdrava kot riba. Pediatrinja me je potolažila, da so eni otročki pač bolj zahtevni in da bo minilo. In je res user posted image

Glede krčev: naša mala krčev skoraj ni imela, je pa jok in obnašanje telesca pri krčih res razpoznavno - kot je napisala Mojca100.

Srečno!!!

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:41:55   
Naja31
Boga pikica. Upam, da boste danes imeli lažji dan.
Moj fantek ni imel krčev. No, mogoče 2x ali 3x, ampak je prve 3,4 mesece življenja samo prejokal. Če ni spal ali jedel, je jokal. Pa skoz sem ga nosila, tudi po 5 ur skupaj. Mogoče mi je enkrat ali dvakrat prekipelo in sem ga pustila, samo mi je bilo potem že čez 5 minut žal. Šele kakšnih 14 dni nazaj je postalo bolj znosno.
Pač eni dojenčki jokajo velik, drugi manj. Tako je.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 9:53:20   
simona2
Pa saj ni problem, da jo nosim, jo pač nosim kaj pa hočem, ampak strah me je, da je kaj narobe. Glede krčev res ne vem, če bi bili ne bi ves čas jokala, ampak v intervalih tako kot je napisala Mojca. Jedla nisem niče takšnega, tako da mislim, da to lahko izključim. Pa nobenih problemov ni bilo do sedaj, to me malo skrbiuser posted image .

No jutri imamo posvetovalnico in upam, da bomo prišli stvari do dna. Hvala za vzpodbudne besede.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 10:28:47   
Pia67
Živjo!

Moja Nina je imela nekajkrat krče v tretjem tednu. Najbolj ji je šlo do srca prdenje, ker jo je kar spravilo s tira in je postala... ah, saj veš kaki ratajo, da se ti srce trga.
En dan sem ji dala le dodatek (s svojim lekom pokrijem le 1/2 njenih potreb). Bilo je carsko, mirna kot nekdaj. Potem sem ji naslednji dan dala en obrok mojega mleka in je zvečer bila malo sitkana. Zato sem enostavno črtala mleko in mlečne izdelke iz jedilnika in od takrat imam mir. Morda je le slučaj, saj ta mir traja le 6 dni. Bom videla, včasih se zgodi, da nekaj poješ kar otrok še ne more prebaviti. klepala sem, da je mleko, ker sem ji kot dodatek dala namesto Novalac-a, Novalac AC1, ki ima ze obdelano laktozo in ta ne povzroča plinov v tankem crevesju.

Upam, da sem ti bila v pomoc, probat ni greh. sem pa zasledila zanimivo teorijo Piscanca. Ko bom imela vec casa, jo bom se marsikaj vprasala.

Pia

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 10:39:37   
tina104
bi mogoče pomagalo, daji daš plenice dol, pa jo tako nekaj časa pustiš? pa pri nošenju preizkusi različne položaje.
naš zadnje dni tudi samo je, spi in joka, no vmes je nekaj časa tudi dobre volje, ampak v dobro voljo ga spravi samo nošenje- na trebuščku, pa obvezno morava hodit. imam pravi fitnes doma... ampak res ga ne morem pustit jokat. včasih ga pustim kako minuto, če ravno kaj takega delam, da ga ne morem takoj prijet ( vsaj na wc moram tu pa tam ituser posted image ).

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Neprestano joka - pomoč
5.10.2005 22:06:09   
bobek05
Naš Anej (3,5 mesece) je STRAŠNO občutljiv na vreme in ko je slabo vreme je tudi on tečen kot user posted image pa joka kar tak čisto brezveze user posted image (pa običajno vedno pred spanjem, včasih kar nenkrat npr. med igro user posted image ).. Mogoče pa je krivo vreme.. Nočem te strašit, ampak boš videla kakšen user posted image bo šele ko bo cepljena (smo dali prejšnji četrtek skoz 1. cepljenje in sem mislila, da bom dobila živčnega) user posted image  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?