|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehitevam!?
4.10.2005 10:42:26   
Max-Mara
Punce!

Prosim vas spet za en nasvet!
Proti koncu junija sem prenehala jemati KT, prva M je prisla 2. avgusta (po 39 dneh), naslednja 3.septembra (po 32 dneh).
In ker je danes sicer 31 dan, pa ravn v lekarno sem sla po kremo, pa sem si kupla se test-Baby Check, da preverim, kako pa kaj, predvsem iz radovednosti!
Seveda je pokazal -, kar sem tudi pricakovala!
Ko sem delal test sem bila zelo mirna, niti srcek mi ni pospeseno utripal! user posted image
Zdej me pa zanima, ali sem mogoce test delal prezgodaj???? Najbrz bi blo bols, da bi se kak dan pocakala, a ne!?user posted image
Drugace me pa po trebuhu danes spet zelo boli in imam povecan belkast izcedek iz noznice-bel tok, po domace! Me pa celo tko boli po buhiju, da se se usedit komi upam, ker me noro zaboli!
Ali pa je mogoce kako vnetje! Ja, se tega se mi manjka!
Sm zakomplicirala, sej vem!user posted image
No, drage sotrpinke, zdej pa z nasveti na plan!user posted image
Lep dan vam zelim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehitevam!?
4.10.2005 10:52:43   
Anonimen
Ja, ne vem. Jaz sem mela M na 23-24 dni, test sem delala pa 29. dan, torej en dan po uradnem zaostanku. Mi je sicer pokazal user posted image , sam je bla druga tako švoh, kot da je skor ne bi blo.
Sem še dva dni počakala, pol se je pa bolj vidla.
Počaki do 40. dne zaostanka, mogoče se ti ciklus še ureja...
Želim ti user posted image !

(odgovor članu Max-Mara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 11:26:01   
KODA
Meni je pri taprvem Clear blue,28.dan pokazal zelooo,zelooo svetlo črtico.Taka je bila do skoraj 7 tedna.Pri tadrugem,mi je 30. dan pokazal pa ful močno črtico.Zgleda, da je odvisno od količine hormona.Poskusi čez nekaj dni še enkrat, mogoče z drugim testom.Najbolj ziher pa je odvzem krvi.Tam najhitrejše pokaže in najbolj sigurno.Lep pozdrav.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 11:51:10   
Anonimen
A vidva sta kar tako začela delati na user posted image  takoj po prenehanju jemanja KT?? Kaj pa pavza??

Jaz sem imela enoletno pavzo vmes.user posted image Sicer ni bila potrebna tako dolgo, a sem opazovala svoje telo in videla, da je bila prava M šele po 5 mesecih. Sem jih pa jemala 11 let.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 12:31:52   
Klarissa
meni je moja gin rekla, da ni nič narobe, če zanosiš takoj po prenehanju jemanja KT. pa vam? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 12:39:13   
A_A
priporoča se pavza 3 mesecev, da se maternična stena odebeli, kar omogoča lažjo vgnezditev oplojenega jajčeca

tudi ni nič narobe, če takoj v 1 mesecu zanosiš, le verjetnost splava je statistično nekoliko večja

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 12:46:36   
SaaS
Jaz sem imela po prenehanju KT še kar nekaj mesecev neredno menstruacijo (od 26 pa do 35 dni). Je nihala gor in dol. Čez ene pol leta se je pa ustalila na 30. Tudi jaz sem enkrat delala test nekje 33 dan in ni bilo nič, naslednji dan pa menstruacija. Čez nekaj mesecev pa sem dočakala user posted image .
Je pa tudi meni ginekolog rekel, da ni hudo če bi takoj zanosila. Mi je pa svetoval, da takoj začnem jesti folno kislino -tifol in si iz tega razloga vzamem 2-3 mesece preden zanosim.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 13:09:33   
pika74
Draga Max MAra

ker si napisala "No, drage sotrpinke, zdej pa z nasveti na plan!", se ti bom pa oglasila.

Mogoče odgovor ne bo ravno ustrezen. Pa vseeno.

Jaz čakam že debelih 5 let in pol na te user posted image user posted image  in se še vedno nimam za "trpinko".

Od srca ti privoščim, da ti uspe zelo hitro in brez težav. Toplo pa ti svetujem, da si najprej urediš pojme v glavi in ne prehitevaš s samopomilovanjem - ala - "sotrpinke". Lepo prosim, ker potem ne vem, kateri izraz je primeren za tiste, ki čakajo po 3, 4, 5 let in še več. Mogoče "Mati Terezija", mogoče "svetnica"...

Ženska, po parih mesecih je vse OK. Pa brez trpljenja prosim.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 14:31:19   
lenika
Jaz sem imela po prenehanju jemanja KT, menstruacije neredne. Od 28 do 42 dni. Ko sva začela delat na user posted image , sem naredila test 29. dan in bil je močen plus. Je pa res, da je odvisno od tega kdaj imaš ovulacijo. Če imaš ovulacijo bolj pozno, potem je možno, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona in je za test še prezgodaj. Jaz bi na tvojem mestu še nekaj dni počakala in  nato test ponovila.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 19:35:05   
Max-Mara
Pika74, ne vem zakaj si tole besedico "sotrpinke" vzela tako osebno, vsekakor si pa ocitno imela zelo slab dan! 
Tud jst tebi zelim cimprej user posted image user posted image , da bos malo boljse volje!
Mislm pa, da ce ti ne bi trpela sama v sebi, se sploh ne bi oglasala na taka sporocila! Mislim, da bi bilo tudi pateticno, da ne bi vsaj malo cutila samopomilovanja, vsaj po tolikih letih kot sama pravis, da delate na user posted image
Srecno!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2005 20:50:47   
GoYa
Ja ma res, pika74user posted image user posted image user posted image user posted image ...ups ne, Mati Terezija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa še odgovor na vprašanje "Pretiravam?"
Odgovor je da.

Samopomilovanje user posted image  Zakaj pa? user posted image  Počasi ti rata vse ravno. Bolj se boš sekirala, slabše ti bo. Patetično?

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2005 7:09:41   
girly
ojla!

no, pa še moje mnenje. priporoča se, da test narediš dan po izostanku M gledano glede na najdaljši cikel, torej pri tebi 40. dan. počakaj do takrat, če M ne bo, naredi še en test.

srečno

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2005 8:58:46   
pika74
O Marica živjo user posted image ,

še nekaj sem pozabila - ne pomilujem se, ker se preveč cenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2005 9:24:07   
Max-Mara
Pika, mislim, da bova se prjatlce postale!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2005 9:38:14   
pika74
Pomoje si prehitra zame user posted image

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2005 9:54:23   
Max-Mara
Ej Pika, nocem met nekih bojev tu gor...
Pac za mnenje vsak lahko vprasa, pa ce je se tko neumno vprasanje, a ne!?
Sicer pa naj bi bil ta forum namenjen temu, da si pomagamo, svetujemo, hecamo,....ne pa da se napadamo!
Si zato, da zakopljeva bojno sekiro??? Jst sem za, pa upam, da bova kaksno se kdaj rekle!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.10.2005 10:06:43   
Max-Mara
Blacky, seveda sem mela pavzo, in sicer 2 M, pol smo pa zaceli delat na user posted image . G mi je rekel, da sta 2, 3 M cist zadost, po 3 letih neprekinjenega jemanja KT! Ce bi pa takoj ratalo, pa tudi ne bi blo nobene panike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.10.2005 10:07:20   
pika74
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam da nauš misnla, da sm zdej lezba user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.10.2005 10:17:02   
Max-Mara
user posted image
Zdej morm pa sibat po opravkih! Se kej pisemo, a ne!?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?