|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje 8 mesečkov
3.10.2005 20:52:15   
lex
Koliko krat vam še spijo otroci, stari 8 mesecev, čez dan? Moj gre spat še enkrat in potem ob 7h v posteljo in spi skoraj celo noč. Vendar je ob 6h že tako zaspan, da ne more prav jest večerje. Ali naj ga položim spat ob 6huser posted image in da se še enkrat zbudi?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje 8 mesečkov
3.10.2005 22:39:48   
Anonimen
Naš Nejc ponoči spi od 21.30 do 9. ure zjutraj. Vmes se nič ne prebuja. Podnevi pa spi takole:

11.00-12.30
15.00-16.00
18.00-18.30

Včasih ta zadnji spanec izpusti. Sicer pa kar veliko spi, bi rekla.user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2005 22:50:40   
Pi-kica 1
Ojoj, Blacky, tvoj sinko pa res veliko spi. Moj je sicer malo sarejši, pa spi že od osmih mesecev enako: enkrat na dan, uro do uro in pol, včasih pa tudi manj. Spi pa zato celo noč, od osmih do osmih.

LP

Pi-kica

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2005 23:21:44   
Andra
Moja pikica spi zvečer od devetih pa zjutraj od devetih. Čez dan pa zaspi okoli pol enih in  vleče ene dve uri. Popoldan jo okrog pol petih zmanjka še za kakšno urico ali pa še malo več. Tudi lepo kajne?
Ko je pa budna je pa polna energije! user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 20:40:27   
afrika
Naš Lan spi 2 do 3-krat na dan od pol do ene ure. Ponoči pa se zbuja... bi lahko rekla... kar na tri ureuser posted image . Srečnice, ko vam pančkajo celo noč. A so kar sami začeli ali ste prišle do tega z ukrepi? Jaz moram nekaj ukrenitiuser posted image

Kakšna dobra ideja???  

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 21:15:51   
Lauri mauri
Tudi moja user posted image  spi podobno kot sinček od Blacky.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 21:18:20   
Lauri mauri
mislim, podobno čez dan. Ponoči pa sem in tja dojenje (odkar so zobki na pohodu...)

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 21:35:13   
Marogica
Naš je star sicer 9 mes. Spimo pa takole:
-Nočno spanje od 19.30-20 do 6.30-7 zjutraj (brez vmesnih obrokov ali zbujanja)
-okrog 9.30-10 do 11-11.30
-13.30 do 14.30-15
-17 do 18 (to spanje je redko, kadar spi popoldne samo kake pol ure)
Jaz ga na tvojem mestu ne bi ob 18. uri dala več spat. RAje malo prej, da bo do večera zopet zaspan, ali pa ga toliko zamoti, da ostan buden do večernega spanja

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 22:02:49   
tina*_*
Mi spimo od 20 h do 05.30 .Ponoči se ne zbujamo že od 4.meseca. Potem gre od 7.45 do 9.00 spat potem pa okoli 12. še enkrat za 45.min ali eno uro. Popoldan pa kakor kdaj še kakšno urico.
Povprečno spi podnevi še cca. 3 ure

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2005 12:08:21   
vanja_1
Mi spimo ponoči nekje od 19.00 pa do 7.00 oz.8.00 - brez zbujanja in hranjenja. Ponoči naš mali ne je že od 5 meseca dalje. Podnevi pa spi vsega skupaj v povprečju le še kaki dve uri.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2005 17:21:52   
Anonimen
Afrika, nobenih posebnih ukrepov nisem izvajala. Pri 3 mesecih je kar prvič prespal od 21. do 6. ure. Potem sva jedla, se previla in šla oba nazaj spat do 9. ure. No, konec 4 meseca pa je še to uro prespal in od takrat do zdaj spi neprekinjeno od 21. do 9. ure. In jaz z njim seveda.user posted image

Res pa je, da smo že od začetka pazili, da smo ponoči, ko se je zbudil, delali vse zelo tiho, v medli svetlobi, tako hranjenje, kot previjanje, tako da je hitro začel ločevati dan in noč. Ponoči se z njim nisem nič pogovarjala ali igrala, pa je šlo.

(odgovor članu vanja_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2005 17:27:29   
Andra
Jaz vedno pravim, da mora it otrok sit spat, potem lahko ponoči spi. Pri tej starosti samo dojenje zvečer ne zadošča, tako kot to delajo nekatere. Res pa je, da ga je potrebno na to navadit že prej.Če je navajen, da se ponoči zbuja in hrani, ga je potrebno čimprej odvadit.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2005 20:26:52   
daisy
joj ste srečke!! tiste, ki ste prespane! jaz se moram glede spanja podpisati pod afriko (žal) . tudi jaz razmišljam o ukrepih pa se mi zdi enostavneje podojiti in po 5 min spet vsi spimo. Vem, da bo s tem potrebno nehati ko bom spet začela hodit v službo...

pa lahko noč

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?