|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako delate na bebici?
3.10.2005 13:47:26   
tejča
Pozdravljene,

veliko nas je na tem forumu, ki želimo zanositi, pa recimo še kakšno o tem, kako smo aktivni! Ovulacijo si lahko izračunamo na tem forumu. Ali ste potem vse dneve pridno aktivne user posted image , ali vsak drugi dan (nekje sem brala, da je bolje vsak drugi dan zaradi kvalitete sperme). Kaj še - ste bolj aktivne zjutraj ali zvečer,...? Pišite, več kot bo informacij bolje za nas, ki si želimo user posted image ! Jaz sem ravno v plodnih dnevih in bova z mojim aktivna čisto vsak večer. Pol pa spat in upat, da se bo prijelo!

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako delate na bebici?
3.10.2005 13:55:30   
muki1
Posrbite za to! [/quote

Kako posrbiš za to? user posted image  user posted image  user posted image user posted image
No, odgovor na tvoje vprašanje, je tak, da ni recepta. Malo bolj se že trudim biti zapeljiva v plodnih dneh, na silo pa ne delava, da bi vsak dan izkoristila, ker potem hitro dobiš občutek, da nekaj na silo delaš, ni več tak feeling. No, ne vem, vsaj pri nama je tako. Mora biti sproščeno in spontano, drugače to ni to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2005 13:56:24   
muki1
Zakaj pa sem zdaj cela v citatu?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2005 14:06:36   
jasny
Midva user posted image  kar vsak dan in ne delava nič na silo, ker obema paše. Moj je pa itak zmeraj pripravljen na akcijo. Upam, da ne pretiravava z vsakodnevno aktivnostjo.
Kaj mislite, da bi morala delati kakšne premore?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2005 14:08:46   
muki1
Vsak dan, user posted image  user posted image  user posted image . Nama to res ne znese......

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2005 15:47:32   
Anonimen
Ko sva delala na user posted image , sem si izračunala O in potem sva v tem času vsak drug večer. In se je prijelo prvi mesec po izračunu O.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2005 16:11:30   
girly
ojla!

midva z mojim pa se ljubiva takrat in samo takrat, ko nama paše. po enem letu neuspehov, mi je bilo računanja in  preračunavanja dovolj (pa še O nimam tko kot je treba), tko da poskušava na golo srečo. Neobremenjeno in z užitkom user posted image

lep dan
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 7:40:57   
Kato
Mi2 sva se odločila, da bova ravno v času ovulacije najbolj aktivna. Če nama zvečer ne znese, se potrudiva zjutraj, pa če tudi malce zamudiva službo. Res pa je, da nama ne rata vsak dan (saj veste kako je človek zvečer že zmatran).
Pazit pa je treba, da ne postane vse skupaj mehansko, ker potem takoj nastane neka praznina med partnerjema, ki se je niti sama ne zavedata, pa tam je!
Veliko sreče!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2005 13:51:14   
tejča
Hoj,

sva bila zdaj 2 dni aktivna vsak večer in mislim, da sva ujela prave trenutke, ker so me zelo bolele prsi oz. prsne bradavice (ovulacija???). Sporočim čez 14 dni ali smo kaj naredili user posted image !

Danes pa grem na obisk k prijateljici, ki je včeraj rodila punčko!!!!

(odgovor članu Kato)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 14:21:09   
malicki
Midva delava 1. mesec na bebici in tudi sedaj se ljubiva spontano tako kot prej in nič ne štejeva dnevov. Najin ritem je bil vedno nekje na 2 dni zato ni treba skrbet da bova kaj zamudila.
Sem si pa malo računala in jutri bi se naj začeli moji plodni dnevi. Opažam pa da je moj dragi čisto neobremenjen glede tega, jaz pa komaj čakam da bo mesec naokrog in da vidim ali bom user posted image .

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2005 9:44:03   
Anonimen
MIDVA IZRAČUNAVA PLODNE DNI IN NATO NA VSAKE DVA, VČASIH CELO NA TRI DNI POSKUSIVA. UPAM, DA BO TA MESEC, SAJ SVA NA TEM ZAČELA DELAT ŽE AVGUSTA, VENDAR NE DOBESEDNO. ZARADI STRESA V SLUŽBI IN ŠOLI ŠE DO TJA NISVA PRIŠLA. ALI PA SVA ZAMUDILA O. TA MESEC JE PRVI, KO SVA POSKUSILA MED OPTIMALNO OVULACIJO; ČE SE MI SEVEDA NI KAJ POBRKLJAL CIKLUS. ALI KATERA OD VAS ZAČUTI KDAJ OVULIRA? NEKATERE ŽENSKE ŠPIKA V SPODNJEM PREDELU?!

LP

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2005 11:07:56   
sončnica
Punce ne se zanašat na izračun O. Cel mesec aktivnost na 2 dni in ne boste zgrašile.

Pri nas smo računali in računali, potem pa nam je bilo vsega dovolj, ko ni bilo nič in smo udarili na dva dni in rezultat je bil več kot vreden truda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2005 11:37:21   
tejča
Mayya, jaz sem ta mesec prav čutla O, ker me je spodaj špikal, pa še zelo boleče prsi, oziroma prsne bradavice sem mela. Tako ni bilo še nikoli. Moram reči, da midva z mojim ne seksava veliko, zato sva se tokrat v času O bolj potrudila. Bomo vidl kakšen bo rezultat!!

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2005 20:26:14   
melitkica
Jaz čutim O (nekje 9 dni po user posted image ), ker me boli v spodnjem levem delu (levi jajčnik) in sluz, ki prihaja iz nožnice! Vse to se ponavadi dogaja štiri ali pet dni, včasih so kaka odstopanja! Upam, da sem pomagala in veselo na delo! user posted image  In upam, da čimprej postanemo srečke user posted image

LP, Melita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2005 20:28:28   
melitkica
To je za MAYYO!user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?