|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termometer
29.9.2005 13:04:16   
Tincha
Živijouser posted image
Mene pa zanima kakšen termometr ste kupile za svoje pikice-za merjenje temperature v ušesu ali takega za načelo mislim da so te ultravijolični...res ne vem kaj je bolje,
kaj svetujeteuser posted image ?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Termometer
29.9.2005 13:17:08   
Aleksandrin
Digitalnega

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 13:21:05   
SaaS
Meni so se zdeli te za merjenje v ušesu in na čelu zelo dragi. Jaz sem kupila komplet dveh termometrov od Philipsa. Eden je termometer duda, drugi pa navaden digitalen, le da ima konico mehko, upogljivo - za merjenje temperature v ritki, lahko pa ga uporabiš tudi normalno pod pazduho. Sem zadovoljna.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 13:25:00   
petja
Hej!
Mi2 sva kupila digitalnega BRAUN-ovega, ker ima moja svakinja takega in je ful zadovoljna z njim. Jaz si namreč ne predstavljam, da nekajmesečni otrok drži 5 minut navaden termometer pod pazduho. So pa v tujini digitalni termometri FUL cenejši. Tako, da se ti splača zanj pogledati npr. v Avstriji, če se odpravljaš kaj tja.

Lp, petja 

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 14:24:12   
kati*
ojla

jaz sem pa kupila infrardeč term. za uho (Medisana) - je nek nov model in ima kar nekaj prednosti pred ostalimi ušesnimi; ni nastavkov, ki jih je potreno menjat, izmeri tudi temperaturo okolice (zraka), vode, tekočine v steklenički ... je bil res mal drag 15kSIT ... a sem z njim zelo zadovoljna

lp, K

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 14:59:36   
*goldfish*
digitalnega, Braunovega, v akciji 13.000 v Big Bangu

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 15:00:17   
Tincha
SE OPRAVIČUJEM TERMOMETER NI ULTRAVIJOLIČEN AMPAK INFRARDEČ!!
LP

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2005 7:58:44   
k1
mi imamo kar digitalnega , še ni bilo panike za vročino, ampak sem imela s strani ene sestre ful "predavanje" da je najboljši tisti stari, živosrebrni, da je najbolj točen in da ta "tehnika" ni vredu.

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2005 8:32:37   
tinatona
Haj!

Ne bom rekla da ˝tehnika˝ ni vredu. Je pa res da je živosrebrn še vedno najbolj zanesljiv. Kot dokaz lahko povem samo to da moj mali v bolnici nikol ni imel vročine (merjeno z ušesnim termometrom) in sva bila zato odpuščena, ko sem mu jo pa čez 15min. merila doma (pa ni bil nič bolj vroč na otip kot v bolnici) jo je imel pa skor 39°C.

LP Tina

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2005 9:45:17   
Urša
Digitalnega na dudo (ni funkcioniral, ker tiste dude ni marala), ušesnega za 22 evrov (OK, samo so odstopanja precej velika al pa ne znam merit), najbolj prov mi pride pa še vedno naš dobri stari obični termometer, digitalni al pa živosrebrni, samo traja in traja. Največkrat kar kombiniram navadnega in ušesnega. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2005 9:49:56   
Marogica
Mi smo sprobali tri "digitalce", (dudo in dva termometra), pa ugotovili, da je "klasičen" najbolj zanesljiv, ker so bile razlike takšne, da ni bilo za verjet.
Pri ta manjšem merimo temperaturo v ritki in so nam povedali, da je 5 min dovolj. Vmes ga "zaposlim" s kakšno igračo, pa še zapojem mu, tako da teh 5 min hitro mine in nimamo problemov z merjenjem temperature.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2005 10:53:01   
asso
Navadnega digitalnega in z živim srebrom. Najbolj zanesljiv in najcenejši. Brez veze se mi zdi metat denar stran za nek termometer, ki ga potem uporabim morda 5x na leto.

Temperaturo pa sem ji vedno merila pod pazduho in sploh ni bilo problem.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2005 11:07:19   
mml
Ušesni termometri so v principus zelo natančni, če z njimi pravilno ravnaš...imaš ustrezen nastavek in seveda zadevo usmeriš tako, da žarek zadane bobnič in ne sluhovod. Problem pa je seveda, da dojenčki ravno ne sodelujejo in ne držijo glave pri miru, tako da je lahko veliko meritev napačnih in zato so digitalni in živosrebrni termometri pod pazduho pač bolj natančni, traja pa nekaj dalj časa...skratka naredit je treba kompromis. Jaz mislim, da bom uporabljala kar digitalnega, ker pri živosrebrnem res vse skupaj predolgo traja.
Upam, da boste termometre čim manjkrat potrebovali

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2005 10:58:38   
ninocka
Mi mamo tistega za v uses, je OK, do zdaj smo pa ene parkrat merli temperaturo z njim.

Tisti z zivim srebrom (ta stari, klasicni) - ne vem, baje niso OK, naj bi bili skodljivi, v tujini so celo prepovedani in umaknjeni iz prodaje ze par let. user posted image

(odgovor članu Tincha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 15:51:37   
Andy13
Midva sva pa kupila digitalnega Chiccotovega za merjenje T na čelu. Če ima otrok povišano T, je potrebno povedati oz. opozoriti kje je bila izmerjena, to je vse. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.