Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadba - plavanje za nosecnice na DIF-u 29.9.2005 7:54:51
|
|
|
|
anitaz
|
Jaz sem šla parkrat,potem pa zaradi prevoza (en avto) nisem več hodila. MEni je bilo všeč,čisto je tudi,ker je ta bazen na di-fu posebej samo za otročke in nosečnice. ČE so ti pa odsvetovali,potem pa ne vem.Če imajo razlog,zakaj so ti odsvetovali,potem raje no hodi. Ampka škodovati ti nima kaj,edino dobro deluje na otročka.
|
|
|
|
RE: telovadba - plavanje za nosecnice na DIF-u 29.9.2005 8:28:22
|
|
|
|
mia-2
|
Jaz sem rodila aprila in sem hodila do konec marca plavat.Hodila sem na Dobrno kjer je zdravilišče za ginekološke bolnice in se mi je zdelo da bi tam lahko bila čista voda.Tudi meni so odsvetovali kopanje ampak ti povem da celo nosečnost nisem imela nobenih težav(vnetja, glivice,...) zaradi plavanja.Sem se pa počutila super ker me je hrbtenica zelo bolela.LP
|
|
|
|
RE: telovadba - plavanje za nosecnice na DIF-u 29.9.2005 10:01:35
|
|
|
|
ursa_p
|
Tudi mene ze sedaj boli hrbet - kaj sele bo! Tudi zaradi tega bi rada hodila na plavanje. Vem, da je bazencek prav posebej za nosecnice, ampak baje pred nami "kopajo" dojencke, kar pa zopet ne more biti ravno cisto. Odsvetovali so mi pa z razlogom, da je to v vsakem primeru bazen! Katera ve, kdaj so kaj termini? AnitaZ ... koliko casa pa traja ena "telovadba"? Lp, Ursa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?