morskadeklica
|
Jaz sem začela 2dni eno vrsto, 2dni počakala, 2dni drugo, 2dni pavze. To sem delala enih 14dni potem pa sem nehala komplicirat, pri ničemer ni bilo namreč problemov. Zdaj mleko (adaptirano) je le še zjutraj in zvečer. Začela pa sem uvajat že pri 4 mesecih, ker mi je tamala full zavračala mleko, odkar smo na gosti hrani, jo je kar veselje pogledat, ko končno kaj spravi vase. Probali sva že veliko: sadje, zelenjavo, skutke, vanilijev puding, kruh, bebi piškote, kašice, tudi rižoto je že jedla (seveda ne začinjeno), pa malo bolj neslan golaž, pa govejo juho in meso iz juhe, pa pire krompir, špinačo, jajčni rumenjak... Praktično vse dobro prenaša, najbolj obožuje govejo juho z zmečkano zelenjavo. Red imamo približno takle: ob 6.30 zjutraj mleko, ob 10h sadje (kuhano) s piškoti, ob 13h včasih sadje, včasih skutko, puding, ob 16.30 imamo kosilo (zato tako pozno, da vsi trije jemo skupaj, ko ati pride iz službe)-kar pač skuham, če pa je kaj takega, kar ji še ne dam, pa ji zakuham juho ali pa npr. gres (Alete), ob 20h mleko s kašico. To je to, mene je bilo full strah uvajanja, zdaj pa gre vse samo po sebi. Pa velik sreče, pa užitka pri papcanju