|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRI v urinu!?!
27.9.2005 12:22:29   
Lorena
Spodaj sem že zapisala, da zelo bruham, sedaj sem pa na WC-ju opazila še veliko krvi v urinu!

Kaj to pomeni?
Sem v 13. tednu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRI v urinu!?!
27.9.2005 12:23:05   
Anonimen
To pomeni, da moraš nujno takoj k zdravniku...

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 12:24:50   
NinaŠ
Čimprej k zdravniku!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 12:27:29   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

To pomeni, da moraš nujno takoj k zdravniku...

Evo točno to sem hotla napisat!
Srečno!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 12:54:40   
Lorena
Vse ste mi napisale, naj grem takoj k zdravniku, pred 15. uro pa res ne morem, zato sem svojo G takoj klicala!

Rekla je, da je to verjetno zaradi vnetja ( res me dol peče in srbi), da če bi bilo kaj nujnega, bi se pojavili še kakšni krči, vročina,... Rekla je, naj se pridem pokazat, da bom bolj mirna.

Strah me je punce, grem pa takoj ko bo mogoče na urgenco!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 13:08:53   
MarijaPo
S tem se ni za hecat. Sploh ne, ce si noseca.
Jaz sem imela pogosto kri v urinu - ker sem imela pogosto vnetje mehurja.
Ce si nosec je to toliko bolj tvegano, ker lahko bakterijo zaidejo "v ta drugo cev" in napadejo zarodek.

Pojdi na urgenco.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 13:16:29   
Lorena
Vem, da se ni za hecat in čimprej bom lahko, grem na urgenco!
To bo nekje po 15. uri.

Kako mi lahko pomagajo? S kakšnimi zdravili, ali kaj?
Saj ni rečeno, da bi ostala v bolnišnici,ne?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KRI v urinu!?!
27.9.2005 14:53:23   
Eviii
to je pa res hudo, če se ne ukrepa pravošasno. TAKOJ domov in na pregled. jaz imam tudi malo eritrocitov v urinu, to pa zato, ker imam ledvične kamne, ki mi delajo probleme vsake tolko. me majo pod strogo kontrolo, moja osebna zdravnica, pa ginekolog in še urolog. ob najmanjših težavah takoj v laboratorij in potem se posvetujejo in odločijo. zaenkrat je vse ok, ker je tega bolj malo in je vse pod kontrolo. smo pa pripravljeni tudi na to, da bo mogoče treba pozimi kdaj poseči po kakih zdravilih (seveda samo pod kontrolo zdravnikov).
in še en nasvet vsem: PIJTE DOSTI TEKOČINE. tako imate manj verjetnosti za vnetja in da se ta razvijejo. najraje naravne sokove: limonada, sok sveže pomaranče in podobno. verjemte, da deluje!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 18:16:46   
kylie
tudi jaz sem bila v isti situaciji, vnetje mehurja, stopnja  3 (stopnja 4 bolnica), bila v bolniški, mirovala, dobila ANTIBIOTIKE, čim več pila in mirovala. Tvoje in otrokovo zdravje je zdaj najvažnejše!
drži se!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?