|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby love plenica z napako
8.2.2015 20:30:59   
mala zirafa
Plenice kupujemo od baby love v dm-u. danes, ko sem eno iz paketa razprla, je bil z notranje strani zalepljen črn trak v isti višini kot trakovi za pripenjanje in iste širine.Ostala sem malo šokirana.V glavnem me zanima, ali sem po vaše upravičena do novega paketa?Ali lahko kako reklamiram? Se je še komu zgodilo podobno?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby love plenica z napako
8.2.2015 20:49:54   
JozicaH
Meni so cel paket (odprt in brez računa) zamenjali, ker je polnilo (tiste kroglice) puščalo. Brez nerganja, z lepim opravičilom in če se bo ponovilo, naj kar vrnem nazaj in da bodo sporočili napako.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: baby love plenica z napako
9.2.2015 15:40:29   
aknela123
no, ko smo že pri Dm-u. Veliko kupujem tam, lahko rečem da sem redna stranka vendar v različnih poslovalnicah. Pred časom, ko sem kupovala laneno seme, sem iskala rok trajanja in mi je paketek padel na tla ter počil. Pobrala sem ga, odnesla prodajalki in se opravičila. Nato sem naredila še nakup preostalih stvari in ko sem na blagajni plačevala, me je prodajalka vprašala, če bom plačala tudi laneno seme, ki mi je padlo. Malo mi je zastal dih, potem pa sem odvrnila, da ne bom plačala, saj verjetno se kdaj pa kdaj takšna stvar zgodi tudi komu drugemu po nesreči. Prodajalka je odvrnila ok, da pač vpraša.
Imate kakšne izkušnje s tem, kako bi naj bilo, ali bi mogla to plačat, saj verjetno se tudi prodajalkam kaj razbije, razsuje,... pa gre v odpis.

Aja, oprosti Žirafica da sem takole uletela v tvojo temo.

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: baby love plenica z napako
9.2.2015 22:03:28   
mala zirafa
Nisem šla reklamirat, ker je bla zaenkrat samo ena druge so ok. Glede tega če kaj poškoduješ, kolikor jaz vem ti ni treba plačat.Meni je enkrat v merkurju padel en od treh kozarcev iz pakunge in se je razbil, pa je bla prodajalka zelo hvaležna da sem ji povedala, ker marsikdo ne pove, sa je šlo za razbito steklo.Plačala nisem nič.Pa hčerki je par dni nazaj padel šampon po tleh in se razlil in je tekla do prve prodajalke da ga bo plačala, pa se ji je smejala, da ni treba.
Tako, da mislim, da gre taka roba za odpis.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: baby love plenica z napako
10.2.2015 8:48:32   
cacaca
Pozdravljene,

tudi jaz dosti kupujem v dm-ju...pomoje bi ti zamenjale brez problema če imaš račun....

se je pa tud meni ze zgodilo da sem razbila lak za nohte.sem ga nesla na blagajno pa mi je prodajalka rekla da gre v dobropis in da mi ni potrebno plačati.Sem pa zamorila drugo, ker je mogla čistit.(totalno slabe volje je bila), kar se mi pa ne zdi prav, da se pred kupcem pokaze taka volja.(sej ga nisem zanalasc razbila)

lp

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?