|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški znaki
20.9.2005 18:26:17   
lenika
Sem v 7. tednu nosečnosti in nimam poleg rahlo bolečih prsi nobenih nosečniških znakov. Saj ne, da bi hotela, da bi mi bilo grozno slabo in tako naprej, ampak zanima me, če je to normalno. Na pregled sem naročena šele čez slabe 3 tedne, tako, da imam še kar dolgo za čakat, da bom videla, če je vse v redu. Zanima me, če ja še katera taka, ki ni imela ali nima nobenih nosečniških znakov?
Hvala lepa za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniški znaki
20.9.2005 18:41:11   
sicilija
Ciao
imej se za srecnico, tudi jaz nisem imela nobenih drugih znakov razen bolecih prsi, pa sem v 17. tednu.
Pa srecno!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniški znaki
20.9.2005 20:28:24   
tejčica
Pri prvi nosečnosti je bil moj edini znak da sem noseča izostanek M. Nobenega tipičnega nosečniškega znaka nisem imela in se niti nisem pritoževala. Sem pa tudi jaz imela prvi pregled bolj pozno, v 10. tednu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniški znaki
20.9.2005 20:47:30   
Ninica
Bodi srečna in uživaj v nosečnosti, ker meni je bilo grozno slabo. Nikamor nisem mogla it, vse mi je smrdelo - v trgovini ali na cesti... Groza Vsepovsod mi je šlo na bruhanje

Ti samo uživaj!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniški znaki
21.9.2005 7:47:27   
SaaS
Jaz sem še pri 12t na pregledu rekla G, da če ne bi videla na UZ, skoraj ne bi verjela, da sem noseča. Drugega znaka kot utrujenosti nisem opazila.
No čez kakšen teden mi je pa ratalo slabo. Pozno - šele 4 mesec in je trajalo en mesec potem pa spet, kot bi odrezal.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečniški znaki
21.9.2005 9:09:04   
maks
Znaki: utrujenost in pomanjkanje apetita-to je pa tudi vse. Mislim, da opravljajo preglede od 7 t dalje.
Nič se sekirat, toliko bolje, če nimaš vseh znakov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečniški znaki
21.9.2005 15:14:56   
2mak
Tudi jaz ti pravim, da si lahko samo vesela, da nimaš nobenih težav! Jaz sem sicer ves čas dobro razpoložena in veselo opazujem kako se mi pooooočassssiiii spreminja telo, ampak se mi, žal, želodček obrne kakšnih 10x na dan. Še ponoči se zbudim, ker mi je slabo, bolijo me prsi in ščipa me po trebuhu. A ker vem zakaj se mi vse to dogaja, me ne moti preveč. Sem pa imela rdeče izpuščaje (3D) po telesu, pa me zanima, če jih je imela še kakšna in kaj ji je rekel zdravnik!
Uživajte v teh čudovitih dneh!

Lp.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečniški znaki
21.9.2005 15:19:48   
*zvezdica*
Jaz sem noseča že 10 tednov pa razn bolečih prsi na začetku nimam obenih znakov...Aja edino to, da sem bolj zaprta . Tako da ni panike! Vesela bodi, da ti ni slabo...Še prehito boš občutila nosečnost

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečniški znaki
21.9.2005 23:50:07   
KODA
Razen izostanka m.in utrujenosti ,ni bilo nobenih takih bolj očitnih znakov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečniški znaki
22.9.2005 7:29:23   
rija
Lenika,

če imaš nosečniške znake, še tudi ne pomeni, da je vse ok. Tako, da se lepo sprosti, uživaj brez nosečniških znakov, kajti verjemi, slabosti si ne želiš. Vsaj takih ne kot sem jih imela jaz!

lenika je napisal/a:

Sem v 7. tednu nosečnosti in nimam poleg rahlo bolečih prsi nobenih nosečniških znakov. Saj ne, da bi hotela, da bi mi bilo grozno slabo in tako naprej, ampak zanima me, če je to normalno. Na pregled sem naročena šele čez slabe 3 tedne, tako, da imam še kar dolgo za čakat, da bom videla, če je vse v redu. Zanima me, če ja še katera taka, ki ni imela ali nima nobenih nosečniških znakov?
Hvala lepa za vaše odgovore.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečniški znaki
22.9.2005 8:13:07   
puncica
Ja lenika vse je normalno imam kolegico, ki do 4 mesca ni vedla da je noseča, ker ni bilo čisto nič drugače, pa je lepo donosla do konca. skratka nosečniški znaki so tako tako, lahko so, lahko jih pa sploh ni. Jaz bi raje da mi ne bi bilo slabo.
Sicer pa tud če jih imaš lahko gre kaj narobe, tako da brez skrbi

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečniški znaki
22.9.2005 11:09:38   
Scarlet
Jest imam en sam znak in to že v 6. tednu: povečan trebuh. Apetit imam za vola pojest, ne vem kakšna bom maja??? Niti enkrat mi ni bilo slabo, tut utrujena sem manj kot pred nosečnostjo, celo zelo veliko energije imam...kok sem čudna

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečniški znaki
22.9.2005 11:41:49   
radovednica_
ojla

tudi jst sem ena tistih ki nisem imela nobenih nosečniških zanakov razen par tednov boleče prsi.in še danes je tako razen de zaden teden se pa neki dogaja po mojem vlkem bušiju.

lep dan vsem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?