|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razgovor za službo
20.9.2005 13:28:49   
Anonimen
Žvijo!

Danes so me obvestili, da moram jutri na razgovor za službo.. Ker je to prvič, me zanima kako to zgleda.. Koliko lahko vprašaš, oz. kaj?! Se "spodobi" vprašati koliko je plača??

nimam pojma.. Naj bi šlo za delo v klicnem centru- kot svetovalka za vzajemne sklade..

ima katera izkušnje?? Mislim, kaj hudiča pa jaz vem o kakršnih koli skladih?!?!?!!?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   razgovor za službo
20.9.2005 13:33:48   
MarijaPo
Hmm... ja, vzajemne sklade poznam - vsaj delno, ker delam nekaj v zvezi z njimi.

Probaj si na internetu pogledat kaj so to vzajemni skladi, da bos dobro pripravljena prisla tja.

Sicer se pa spodobi vprasat cisto vse. Bolj ko bos suverena in te ne bo strah vprasati, bolj bodo zadovoljni s tabo.

Pa srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razgovor za službo
20.9.2005 13:37:51   
Anonimen
Tud za plačo lahko vprašaš, je to čist normalno, čeprav jaz ne morem ponavadi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   razgovor za službo
20.9.2005 13:47:05   
Anonimen
Za plačo kar vpraši. Je čisto vredu. Drugače se pa malo pozanimaj o podjetju (sicer si se verjetno že prej). Tako da boš malo vedela. Iz teorije in prakse itak moraš kaj vedet.
Bodi suverena, lepo se obleči (tako pokažeš spoštovanje) in bodi prijazna.
Držimo pestke .
lp
Tash

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   razgovor za službo
20.9.2005 13:49:36   
Anonimen
hvala.. Jutri okol 10ih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   razgovor za službo
20.9.2005 13:50:49   
Anonimen
pri nas te sami prašajo kok plače hočeš recimo..na to se tut prprav

lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   razgovor za službo
20.9.2005 13:55:50   
cmokec
Če sami ne bodo omenili plače, pa ti vprašaj. Saj zaradi tega se hodi v službo. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   razgovor za službo
20.9.2005 14:03:57   
Marogica
1. kot so že ostale povedale, se pozanimaj na internetu ali kje drugje o podjetju(skladu)-boš naredila dober vtis.
2. bodi pirpravljena na vprašanja, ki se tičejo tvoje osebe (kje si delala, zakaj, zakaj še nisi delala, zakaj si dobila/dala odpoved, če imaš otroke, obvezno navedi, da ni problem varuške/vrtca, koliko si pripravljena delati, izpiši si tvoje pozitivne lastnosti, pa tudi kakšno negativno, če pride slučajno vprašanje-kajti vsi imamo kaj negativnega, vendar pazi kakšna je ta lastnost, poišči odgovor zakaj bi bila TI primerna za to delov. mesto in ssi boljša od drugih kandidatov, pri vprašanju okrog plače pa počakaj ali ti oni povejo kakšna je plača, če pa te vprašajo, kakšno plačo si predstavljaš, jih vprašaj koliko si jim vredna....)
Tega je dosti, če bi rada kaj bolj konkretnega, mi piši privat (sem delala nekaj let v Švici kot vodja kadrovske skužbe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   razgovor za službo
20.9.2005 15:35:34   
Anonimen
uf.. zdej ste mi pa dale delo..

a pozna katera podjetje vepnet?!!? No, to je ta podjetje, kjer imam razgovor. Tko kot sem že napisala, se ukvarjajo z vzajemnimi skladi, nahajajo se v lj na trdinovi 4.. a katera ve kje je to??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   razgovor za službo
20.9.2005 17:25:45   
Aleksandrin
http://www.mrezakadrov.com/jobc.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?