Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 10:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mene bi najbl razveselila s pirejem in piščančjimi prsi z ananasom v smetanovi omaki
lara
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 10:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Fondue. Če ga nimaš, ga pojdi kupit, pa mu ga najprej daj za darilo. Dve muhi na en mah.
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 10:35:20
|
|
|
|
CUKRČEK
|
V kitajsko rest. ga pelji, pa naj se napapca riža za vnaprej in nazaj
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 10:53:45
|
|
|
|
muki1
|
Lara, tvoj predlog mi je zelo všeč. Kako pa to pripravim? Pa naj potem ima zraven riž, ker pireja ne mara - se ga je v vojski preobjedel bogi revež
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 12:00:13
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Ven ga pelji, pa naj si sam izbere.
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 12:17:13
|
|
|
|
muki1
|
Heh, to je on mene povabil v soboto na večerjo, ampak jaz bi vseeno rada nekaj dobrega danes skuhala.
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 12:32:02
|
|
|
|
JASNA D
|
Če ljubi riž, mu pač naredi riž. Moja najljubša jed iz riža je packarija, ki jo pripravim takole: malo govedine (lepe, take za zrezke), malo svinjskega mesa (isto tako lepega), piščančja prsa. Meso narežem na kocke, ga popražim (najprej govedino, nato svinjsko, nato piščanca). Dodam na kocke narezano čebulo, papriko (najraje rumeno). Nato noter namečem, kar najdem v hladilniku ali zmrzovalniku: koruzo, grah, stročji fižol, čičeriko, por, peteršilj. Na koncu pa še eno konzervo šampinjonov v slanici. Začinim s soljo (zaenkrat zaradi otrok samo s soljo), poprom, curry-jem, sladko papriko v prahu. Gor natrosim eno skodelico riža, dobro premešam, počakam, da riž postekleni in nato zalijem z vodo (ali s kakšno čisto župco, če jo še imam). Potem cmarim na malem ognju, da se vse skuha. Dam na mizo skupaj z ogromno skledo zeleno solate in potem se vsi štirje mastimo.
Jasna
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 12:33:35
|
|
|
|
JASNA D
|
Joj, pozabila sem še na česen - brez njega ne gre!
Jasna
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 12:47:52
|
|
|
|
radovednica_
|
lara tudi mene zanima kako pripraviš piščančja prsa z ananasom v smetanovi omaki.sliši se okusno in slastno.
no zdej sem pa pošteno lačna.
lep dan vsem.
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 13:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo da se vas usmilim. no js obožujem pire zato ga dam zravn, sem pa tut nardila to z rižem, al pa širokimi rezanci, kitajskimi rezanci..ma vse paše zravn
no še recept k je bl simpl k pasulj:
najprej na malo olja popražim eno čebulo in gor fliknem piščančje (lahko tudi puranje) fileje. začinim z malo vegete, popra, česna v prahu, lahko tudi malček bazilike, potem meso spečem da je lepo porjaveto, nakar notri fliknem ananasove koščke iz konzerve fino odcejene in še to skupaj z mesom in čebulo malo dušim da se navzame okusa, na koncu zalijem s sladko smetano da nastane fini zosek, počakam še par minut in voila! kosilo slastno je na mizi 20 minut dela
lara
lp, lara
|
|
|
|
Kaj naj vržem v pisker? 20.9.2005 13:29:05
|
|
|
|
muki1
|
:smajli ki se mu cedijo sline do popka:
|
|
|
| Stran: [1] |
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!