|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna torba
12.10.2014 22:39:00   
Magg
Hej,

kupila sem voziček brez torbe zraven. Kje bi jo lahko kupila? Ne rabi biti enaka, vseeno mi je kakšne barve, ker imam nevtralen voziček. Mogoče katera ve, kje jih prodajajo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalna torba
13.10.2014 5:31:59   
naja17
DM ima babylove čist poceni, drgač jih imaš pa povsod v otroških trgovinah za kupit, na spletu, fb skupine ni da ni...

(odgovor članu Magg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2014 12:00:04   
Magg
A res, nisem vedela, da jih imajo v DM-u. Pa je to tista torba, ki jo lahko daš na voziček? Upam, da sem jasna, kaj mislim user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2014 12:02:29   
naja17
Čist jasna ja :) In verjemi, to sem vse mela dobr naštudiran, kaj sploh res rabiš, 3/4 s seznamov, ki jih boš dobila na netu, je za črtat stran. Ja, v DMu, še včlani se za nosečnico, pa dobiš popust 25% in si jo kupiš. Čisto super so, prostorne, vse notr spraviš, meni super služi.....

(odgovor članu Magg)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2014 13:09:31   
*snezinka*
Jaz sem pregledala ponudbo na ebayu, izbrala eno, ki mi je bila všeč in je imela zraven še nepremočljivo podlogo za previjanje. Dala sem 12 € in jo dobila na dom.
Mi pa to sploh ni nek nujen kos, zaenkrat še ne hodimo tako veliko okrog, da bi jo rabila, za običajen sprehod z vozičkom za 2-3 ure pa ne vzamem ničesar s sabo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2014 13:35:27   
Magg
Jaz sem razočarana, ker sem si zraven vozička želela torbo no in potem, ko sem kupila voziček (rabljen) torbe nisem dobila, kasneje sem gospo, ki mi ga je prodala, kontaktirala in mi je zatrdila, da torbe ona ni dobila, ko je kupila voziček.. Se mi je pošteno zlagala, ane? user posted image Ampak, kaj cmo..si bom že kupila.

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2014 13:37:37   
Magg

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Čist jasna ja :) In verjemi, to sem vse mela dobr naštudiran, kaj sploh res rabiš, 3/4 s seznamov, ki jih boš dobila na netu, je za črtat stran. Ja, v DMu, še včlani se za nosečnico, pa dobiš popust 25% in si jo kupiš. Čisto super so, prostorne, vse notr spraviš, meni super služi.....

Kje pa se lahko včlanim za nosečnico? Za zdaj imam samo dm-ovo kartico.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2014 17:08:31   
*zvezdica zaspanka*
IZVIRNO SPOROČILO: Magg

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Kje pa se lahko včlanim za nosečnico? Za zdaj imam samo dm-ovo kartico.

na onih terminalih, ki so ponavadi zraven blagajn, aktiviraš baby bonus, potem pa potrdilo neseš na blagajno in dobiš knjižico s popusti. ali pa rečeš prodajalki - meni je ona povedala za bonus in mi ga kar ona aktivirala ;)
drugače pa ja, baje so one torbe od dm-a čisto super (sama sem torbo sicer dobila zraven vozička, nekaj kolegic pa je ful zadovoljnih s to - dovolj velika, ugodna cena ...)

ps: "baby bonus" (nvm kako se reče) ima tudi Müller - na blagajni rečeš, ti da en list za izpolnit, potem pa dobiš knjižico z boni user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 13.10.2014 17:09:40 >

(odgovor članu Magg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2014 19:18:06   
ZojaEma
Jaz sem ravno prejšnji teden kupila voziček in torbe zraven ni bilo. Kar me niti ne moti. Tako da Magg, ni nujno, da te je gospa, ki ti je prodala voziček nategnila!!

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2014 19:29:54   
šrimpf
sicer ne vem, kakšen voziček si kupila, ampak torba res ni kar po defaultu zraven. jaz sem kupila novega v BC-ju, pa je ni bilo.
jaz torbe niti nisem rabila. pri prvem otroku sem jo kupila v leclercu, pa je nisem kaj dosti uporabljala, zdaj pri drugem je pa sploh še nisem vzela iz omare. če kam gremo, imamo ruzak ali pa vse stlačim v podvozje, za vozičkanje pa nič kaj ne rabim.

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2014 12:46:17   
Anonimen
DM je zakon.:)
Mi imamo Maxi Cosi voziček in torbe ni bilo zraven- DM je bla pa super kombinacija(črna), zelo prostorna in priročna. Jo pri 20ih mesecih še vedno uporabljamo.:)

In je boljša kot originalna PegPerego- ker imamo tud ta voziček z originalno torbo in ni tolk priročna.:)

(odgovor članu Magg)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2014 11:15:08   
witch
Jaz imam dm torbo in mi je super.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Magg)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2014 6:15:17   
naja17
No, če si kupila rabljen voz, kot prvo ni potrebno, da ti ga proda v kompletu, kot drugo sej nimajo vozički torb v kompletu, jaz sem pri svojem vsako stvar mogla posebej kupit, ni blo nič v kompletu, tak da je čist odvisno od firme.
V DMu naj ti prodajalke pomagajo, prijaviš se pa lahko šele v 7. mesecu po novem, če se ne motim.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.11.2014 20:56:15   
danana
Magg,

če te še zanima DM previjalna torba, jo prodajam.

Je prostorna, z več predalčki, temno modre barve, nikoli rabljena. S stranskimi paščki se jo lahko pritrdi na voziček. Jaz sem bolj pohodna, zato sem imela rajši kar nahrbtnik.

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/nahrbtniki-torbe/previjalne-torbe/previjalna-torba-babylove-1295812716.html?aclct=1415879938

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?