Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 0:36:08
|
|
|
|
Vijoličarka
|
šlosarja se manjka Pišuka, to sploh ni smešno.
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 8:52:52
|
|
|
|
ronja
|
A povesta malo več, ker ne štekam, zakaj se gre...
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 8:55:41
|
|
|
|
petea
|
Kdo je cebelar?
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 9:25:16
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Kdo je cebelar? peterle? ko jih šiša vse po vrsti. moj čudoviti dan ni vreden niti ene same misli na vse zgoraj naštete, ejmen. zaključujem.
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 12:59:15
|
|
|
|
bskrle
|
Peterle je pa res fajn poba.
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 13:23:43
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Peterle je pa res fajn poba. a to v kaki risanki?
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 14:38:14
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Peterle je pa res fajn poba. a slab politik
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 29.5.2014 21:06:07
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Baje hujše ne more biti...... pravzaprav lahko... si pozabila na tistega pred barbiko, katerega priimek vse pove... rop
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 30.5.2014 6:15:05
|
|
|
|
liliana
|
Točno, roparja sem pozabila.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2014 12:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 30.5.2014 13:08:27
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Misliš? Izgleda....nihče se nič ne buni....."brezvladje" je tako fajn......imamo občutek, da je vse vredu.......bomo lahko šli v miru na zaslužene počitnice....... IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Sicer pa še Shakespeare ne bi imel dovolj domišljije za napisat tragedijo, ki bi v vsej širini in globini zmogla opisat tragikomičnost naše politike in tragikomičnost našega ljudstva....... IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* (kakšne vzdevke sta pa Drnovšek in Bajuk imela?) O mrtvih vse dobro......Bila sta velika človeka.......
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 30.5.2014 13:42:54
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Misliš? Izgleda....nihče se nič ne buni....."brezvladje" je tako fajn......imamo občutek, da je vse vredu.......bomo lahko šli v miru na zaslužene počitnice....... IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Sicer pa še Shakespeare ne bi imel dovolj domišljije za napisat tragedijo, ki bi v vsej širini in globini zmogla opisat tragikomičnost naše politike in tragikomičnost našega ljudstva....... IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* (kakšne vzdevke sta pa Drnovšek in Bajuk imela?) O mrtvih vse dobro......Bila sta velika človeka....... eden okoli 180cm eden pa eno glavo nižji
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 30.5.2014 20:03:37
|
|
|
|
Colt
|
50% parazitov prisesanih na davkoplačevalske jasli takoj skenslat!
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 31.5.2014 11:00:18
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana .....bomo lahko šli v miru na zaslužene počitnice....... Ne bomo. So za to poskrbeli z 'vročimi' poletnimi volitvami ...
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 31.5.2014 19:44:52
|
|
|
|
liliana
|
A ustanavljaš tudi ti stranko, da se moraš pripravljati na volitve......in ne moreš iti na dopust.....?
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 31.5.2014 21:05:29
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A ustanavljaš tudi ti stranko, da se moraš pripravljati na volitve......in ne moreš iti na dopust.....? Seveda. StRRanko zagRRetih. Ne morem v miru na dopust, da bi šlo vse dogajanje brez moje soudeležbe prej, potem in vmes ...
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 1.6.2014 15:58:11
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda. StRRanko zagRRetih. A novačiš preko osebnih sporočil......?
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 1.6.2014 20:51:36
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda. StRRanko zagRRetih. A novačiš preko osebnih sporočil......? Ja. Zdaj sem pri tistih z imeni na A. Saj kmalu prideš na vrsto ... Ali želiš preskočiti vrsto?
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 1.6.2014 22:47:27
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana "brezvladje" je tako fajn Ampak je res. Ker ni vlade, ne more nihče podražiti tobaka. Malo za šalo, malo zares, seveda... saj ga res nima kdo podražiti, ker to ni nujen ukrep, ampak četudi bi ga, me boli đoko, odkar si ga uvažam iz Bosne, kjer trije kadimo za 40€/mesec. IZVIRNO SPOROČILO: Colt 50% parazitov prisesanih na davkoplačevalske jasli takoj skenslat! Se strinjam! Predvsem tiste, ki nič ne delajo, mesečni dohodek pa veselo kasirajo.
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 2.6.2014 6:16:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda. StRRanko zagRRetih. A novačiš preko osebnih sporočil......? Ja. Zdaj sem pri tistih z imeni na A. Saj kmalu prideš na vrsto ... Ali želiš preskočiti vrsto? Ne zanima me zgolj kako to dela konkurenca.......
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 2.6.2014 7:50:02
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Seveda. StRRanko zagRRetih. A novačiš preko osebnih sporočil......? Ja. Zdaj sem pri tistih z imeni na A. Saj kmalu prideš na vrsto ... Ali želiš preskočiti vrsto? Ne zanima me zgolj kako to dela konkurenca....... Trenutno zelo slabo. Ker je tu gor ogromno Anonimnih, ki jim ne morem poslati ZS-jev. Pravil se pa tudi moram držati, kaj ne? Kako pa gre tebi? Si ubrala boljšo tehniko?
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 2.6.2014 8:44:47
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Kako pa gre tebi? Si ubrala boljšo tehniko? Jaz ne novačim na RR......sem tu premalo priljubljena, da bi se kdo včlanil....... Zgolj spremljam javna mnenja......da potem vem kakšen program bi naj stranka imela.....kaj bi bolj "palilo"......
< Sporočilo je popravil liliana -- 2.6.2014 8:45:41 >
|
|
|
|
RE: Čebelar, barbika, švercar, šivilja.......... 2.6.2014 12:25:27
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana da potem vem kakšen program bi naj stranka imela.....kaj bi bolj "palilo"...... nekaj časa še imaš do prvih volitev, da jo najdeš oz. ustanoviš
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?