|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina in spol otroka
23.4.2014 13:11:38   
Anonimen
Zdravo nosečke, mamice!

Zanima me ali ste na nuhalni izvedele spol otroka, je bilo napovedano pravilno?
Meni je namreč napovedal fantka, nato pa rekel, mogoče je tudi punčka. Potem pa je zopet rekel, pa zdi se mi da tukaj nekaj štrli.
To se mi zdi se dokaj nestrokovno od zdravnika.
Naj bi bil tiho ne pa da nama je povedal oboje. Mene pa tako daje firbec ;).
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetlina in spol otroka
23.4.2014 13:20:06   
petea
izmed obeh možnosti bo 99,9999999% ena prava user posted image

P.S.: Vsem plodom 'nekaj štrli'. Spol na NS določajo bolj po tem, kam oz. pod kakšnim kotom 'tisto nekaj' štrli.

Saj bosta kmalu izvedela, kakšnega spola je otrok, četudi sta sedaj razumljivo neučakana. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2014 13:53:14   
*miska.mcc*
hm. ok. ena moja anekdota.

ko sem prvič "trapasto" zanosila, sva bila odločena, da bo spol presenecenje. On je hotel punco, jaz fanta.  (nima veze, imamo zdaj vse :)   )

nekje, pojma nimam okol 18-20. ega tedna grem lepo na ultrazvok.  Gospod ginekolog, sestra, moja malenkost + še moja manjša malenkost in 2 študentki. 
In gospod Milinkovič:  želiš li znat dali je muško ili žensku? 

in sem rekla, da pač ne.   je, kar je.
mi drajsa s tisto ročko od UZ po trebuhu in razlaga študentkima: evo ti ovdje ruke, i evo ti nuge, i srce i bla bla bla.    in pol pride do , no ja do tam. user posted image

bom po slovensko naprej.

a vidite, katerega spola je otrok? 
in onidve : NEEEEEEEEEEEEEEE!
pa pol on: No, a zdaj vidite?
in une spet: NEEEEEEEE?
pa tako se ene trikrat.

pol pa :   A zdaj vidite?

in skor skocita obe na 1x:

JAAAAAAAA!!!!! zdej vidive!!!!

tako, da je presenečenje propadlo. user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2014 13:54:47   
nezzek
Meni je moj G med samim pregledom brezkompromisno rekel, da je na NS za določitev spola z gotovostjo še prezgodaj in se ni niti malo "trudil", da bi pogledal tisti del ploda. Seveda sem bila firbčna, pa mu nisem nič zamerila.

Naslednji UZ je bil morfologija in je bil G modro tiho, ker pač vsi spola ne želijo izvedeti, tako da sam ni začel te teme. Proti koncu pregleda sem ga vprašala, če se mogoče že vidi spol in je izstrelil, še preden sem dobro dokončala vprašanje: "Fantek je." in mi tudi pokazal spolovilo.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2014 13:56:49   
RIJA*
meni je Pušenjak povedal, da bo fante. in potem vsak naslednji, ki mi je delal UZ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2014 14:21:46   
bauko
Meni je na nuhalni rekla, da zgleda fantek. Na morfologiji pa potem moja gin, da je punčka. user posted image

Kaj bo v resnici, bomo pa videli kmalu. user posted image K sreči mi je popolnoma vseeno user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2014 14:26:20   
azalea
pri meni je na NS sam bleknil, da zgleda da je punčka.

Bil je fantek, ki pa ga danes žal ni več med nami....

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2014 14:52:38   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem pa povej, naj spola ne govori. Večina ga želi vedeti, in povedo. Moraš pa tudi ti vedeti, da nuhalna svetlina ni 100% pokazatelj, ampak je ne blizu, temveč precej daleč od tega.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2014 15:18:29   
m_o_i
na nuhalni (v Dravljah) mi je na moje "bo fantek, ane" odgovorila, da je 80% verjetnosti.
in na vsakem nadaljnjem UZju je bil fantek, na 3D se je najprej na monitorju pinči pokazal-nakar mi v porodnisnici dan pred porodom (ko mi je sprozal porod), da je punckauser posted image
no, dobili smo Eliasa (ki je-mimogrede, ime dobil po nuhalni...na petek, 13.11.2009. imena za puncko sploh nisva zbiralauser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2014 17:27:24   
Penny
Na nuhalni v Dravljah je Reševa rekla, da se spol lepo vidi. Sem takoj vedla user posted image . Pa še na 3D slikci kaže svoje premoženje user posted image . Tudi na vseh naslednjih UZ je bil fantek. Rodil se je fantek. Imena za punčko tudi midva nisva izbirala.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2014 17:46:57   
mika
Na NS sem bila v 2. nosečnosti in je G povedala, da bo punčka in da ve zato, ker.....nisem slišala zakaj..., ker se mi je od veselja, da smo izvedeli spol začelo bliskat, kako bomo povedali prvi hčerki, da bo dobila seeeestricooooooouser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2014 18:06:16   
*zvezdica zaspanka*
hihihi, na nuhalni sem bila točno pred enim letom, takrat v 12t nosečnosti in mi je pokazala, da bo punčka, kar je potem potrdila še na morfologiji. ko sem jo kasneje vprašala, če je še vedno punčka, mi je rekla, da se skriva, ampak da se ponavadi ne zmoti. no, res se ni user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2014 19:15:17   
keksy
na nuhalni nama je rekla da bo punčka, prav tako na morfologiji, ampak bomo videli ko pride venuser posted image

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2014 19:23:58   
luska
Tudi pri nas so že na nuhalni in nato še na morfologiji rekli, da bo punčka. Prva bo stara kmalu tri leta, druga pa pride avgustauser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2014 19:26:21   
luska
Pri nas so v prvi in drugi nosečnosti na nuhalni in morfologiji rekli, da bo punčka. Prva bo kmalu stara tri leta, druga pa pride avgustauser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2014 21:04:34   
RH82
Mene NS še čaka (čez en teden) in čeprav vem, da je še zgodaj za točno ''napoved'', me malo mika, da vidim, kako izgleda.

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
24.4.2014 12:05:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu RH82)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2014 21:52:43   
Žabinčica
V obeh nosečnostih so že na nuhalni pravilno napovedali spol (sploh pri ta prvem je bilo zelo očitno kaj je med nogami).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2014 23:07:31   
pathra
V prvi nosečnosti ni povedal na nuhalni, v drugi pa je rekel da je fantek ker je neki obitno štrlelo... na morfologiji pa je postala punčka.. no pa imamo drugo hčerko user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2014 9:44:01   
Katte
Pri nas je bilo na NS rečeno, da bo punčka, na morfologiji pa, da bo fantek. In se je rodil fantek.
V drugo bova verjetno spet vprašala, ampak bova jemala za rezervo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2014 11:15:30   
Hope2
pri nas pa na nuhalni in vse do 18 tedna ne gledajo spola in niti ne povejo, ce zagledajo, cetudi je tvoja zelja. Pac pocakas do morfologije.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Verjemi, da bi te firbec enako matral, ce bi ti napovedal samo 1 spol. Al pa ce ti ne bi nobenega.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.5.2014 10:11:23   
RH82
Jaz sem bila na NS ta teden in sem bila zadovoljna s pregledom. Dojenčka sva si lahko oba ogledala od glave do pet, je bil precej živahno razposajen in je veliko migal in se vrtel. Vprašala sva tudi, če se kaj vidi že spol in naju je najprej zdravnica vprašala, kaj sva delala (fanta ali punco). Meni je to vprašanje izpadlo simpatično luštno (sem bila že malo pod vplivom slik). Omenila je, da se da sklepati na spol, ampak da ni še 100%, ker pri taki starosti lulček še ne zraste in se zato lahko tudi fanta zamenja s punco. Tako bova še počakala, da vidiva, kaj bo na naslednjih pregledih.
Bila sem pa v Dravljah pri dr. Rant in sem bila zadovoljna. Zdravnica je bila prijazna, je zelo sproščeno in doživeto opisovala dojenčka. To me je kar presenetilo, ker si nisem predstavljala, kako bo to izgledalo. Na prvem UZ pred dvemi tedni ni G nič opisoval, kaj se vidi. Mi je pa najbolj hecno to, da je dojenček tako živahen, pozna se pa še čisto nič ne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.5.2014 10:19:07   
Anonimen
Meni so na NS napovedali punčko, sedaj na morfologiji pa se je spremenila v fantka user posted image Čeprav bi jaz glede na sliko na morfologiji rekla da je punčka, sploh ni tako očitno zgledal fantek. No...bomo videli avgusta user posted image

(odgovor članu RH82)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
3.5.2014 23:02:21   
tovi
prvič je na NS, rekla da je 80% da je puncka - moj mož pa: Ali si lahko premisli??user posted image ... No, in ker je bilo kup tezav so me razlicni G gledali in sem tako bila sigurna, da bo puncka...
v drugo pa je bila NS na napotnico bistveno hitrejsa, o spolu nismo utegnili govoriti.. Sem morala počakati do morfologije, kjer je se predno je moj G uspel povedati, kaj bo je nekaj tako ocitno strlelouser posted image , da sem se full nasmejala... Sicer se moj G kdaj pa kdaj zmoti, ampak od takrat mi je za vsako povedal, da bo dečko..., ki ga pricakujemo julija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.7.2014 21:19:05   
rozca1
Kam pa ste sle na nuhalno? Koga priporocate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?