|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodna postelja
17.9.2005 22:38:21   
Vesna_2
drage dame, zopet vas prosim za pomoč , pedloge in nasvete. z lubijem se že zelo dolgo zanimava za nakup vodne postelje. ker pa bi želela slišati tudi komentarje iz prve roke se na vas obrača, da mi poveste kakšne so vaše izkušnje z temi posteljami.
hvala in lepš pozdrav, v.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vodna postelja
17.9.2005 22:39:45   
Anonimen
Jaz poznam eno, ki jo ima in je ne more prehvalit. Samo je pa samska ...

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vodna postelja
17.9.2005 22:54:25   
urška
najboljša stvar na svetu za spanje (in ostalo, kar se dela na postelji ) je vodna posltelja. midva imava lectus 200 x 220. ima 2 jedri. fino je topla in oh in sploh super. je ne menjam za noben dormeo pa če mi ga pride sama lorella montirat

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vodna postelja
17.9.2005 22:54:46   
Anonimen
Jaz si jo ne bi upala imeti...

Oba z mojim dragim sva kadilca...

Kaj pa, če bi nama cigaret padel na posteljo in kaj prežgal?

Potem bi bila pa poplava...

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   vodna postelja
17.9.2005 22:57:32   
Janika
Joj ena krasnih kosov spalničnega pohištva je vodna postelja. Čisto na začetku so me prva dva dni bolele vse kosti, potem pa super.
Brala pa sem da dojenčki naj ne bi spali na vodni postelji, razlage ni bilo.

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vodna postelja
17.9.2005 23:00:39   
urška
kerensa poplava bi bla, sam zgorel pa ne bi nč...
drgač pa lahko prežgeš tud navadn jogi

ampak moj srček vseeno spi na vodni postelji

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vodna postelja
17.9.2005 23:00:45   
kapica
A da je res tako dobra?
Je ravno danes moj rekel, kaj ce bi si eno nabavila. Pa sem bila tako proti, kako je to neudobno in tako .
No, sedaj bom se enkrat premislila .

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vodna postelja
17.9.2005 23:03:58   
urška
sej pravim je ni boljše postelje od vodne. ampak definitvno mora bit lectus. majo trgovinico na dunajski pojdi in probaj. pa verjemi ni neudobna niti

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vodna postelja
17.9.2005 23:05:57   
Anonimen
Najprej požar od cigareta...

Potem poplava od vode...

Potem pa sranje z gazdo, ker smo v najemu...

Jaz bom kar obdržala navadno posteljo, hvala...

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   vodna postelja
17.9.2005 23:10:37   
kapica
Ja, Kerensa, kar je ziher je ziher .

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vodna postelja
17.9.2005 23:51:32   
Vesna_2
ok vse lepo in prav lectus ampak to so v povrrečju mojih 6 plač poleg ostalih stroškov. zanima me tudi kaj še menite o ostalih ponudnikih vodnih postelj - danaja, stillwaterglobaling...

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vodna postelja
17.9.2005 23:52:21   
Vesna_2
med stillwater in globaling manjka vejica

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vodna postelja
17.9.2005 23:58:50   
urška
ok drugih dveh ne poznam; pomembno je da ima tavelika postelja 2 jedri in da sta ogravani. vem da je lectus drag, ampak a je ful velika razlika v ceni?

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vodna postelja
18.9.2005 0:07:35   
urška
ok sem našla na netu danajo in stillwater - se mi zdita v redu pa danaja je res kr pol ceneje od lectusa. takrat ko sva jo midva kupila je bil samo lectus primeren za nakup, ostale firme so ble kr neki, sploh nisem vedla da je zdaj več ponudnikov, ki delajo po principu lectusa.
kakorkoli toplo priporočam

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vodna postelja
18.9.2005 9:46:02   
Anonimen
Midva sva jo šla ravno včeraj gledat, ni sicer lectusova, firma je moonshadow ali nekaj podobnega - jaz je ne bi imela niti če mi jo dajo zastonj! Ima dve jedri in ogrevanje.

Pod telesom se čuti valovanje vode, ko se premakneš se zagotovo prilagodi obliki telesa ampak vseeno ostane občutek ležanja na trdi podlagi.
Ker imam trenutno kar velike bolečine v hrbtu sem to še kako zaznala.
Definitivno najboljša vzmetnica, kar sem jih zadnje tedne preizkusila, je model Camelia podjetja Lineaflex (ločene oblečene vzmeti, pena s "spominom"), njihove izdelke prodajajo tudi v Lesnini, če pa naročiš preko podjetja pa pri omenjenem izdelku prišparaš čez 30 jurjev.

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   vodna postelja
18.9.2005 10:07:35   
PIKA
Absolutno Lectus. Midva jo imava že skoraj 7 let, dim. 180 x 200. Ne zamenjam jo za nič na svetu. Oba imava težave s hrbtenico, ta postelja pa je pravi balzam za kakršnekoli bolečine. Na njej spiš kot v komi. Poleg tega je ogrevana, poleti imaš na najmanj 26 stopinj, pozimi lahko daš do 31, midva imava na 27 ali največ 28. Jaz sem velik zmrzovalec, prej sem imela vedno flanelaste rjuhe, dolgo pižamo, včasih celo nogavice, deko in debelo prešito odejo in še se nisem mogla segreti. Sedaj spim tudi pozimi v kratkih rokavih in kratkih hlačkah, z navadnimi rjuhami in tanko prešito odejo. Ta postelja ima ločeni vodni jedri, z vmesnimi dušilci, tako da je kakršnokoli plavanje na njej nemogoče, tudi če eden skače na svoji strani. Vsako jedro ima svoj grelec in regulator temperature, tako da si vsak nastavi toploto po želji. Prevleka se odstrani in pere ali kemično čisti, zato je možnost pršic skoraj nemogoča. Ima jo kar nekaj zdravnikov in športnikov. Ko smo se preselili v novo hišo, smo morali nekaj dni počakati, da so prišli iz Ljubljane preseliti še posteljo (to opravijo pooblaščeni serviserji), teh nekaj dni smo jo zelo pogrešali. To posteljo ima tudi nekaj naših prijateljev, njihovi otroci že od rojstva uživajo z njimi v njej. Zaradi lastnih izkušenj jo priporočam vsakemu, kvaliteta in udobje odtehta visoko ceno.

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   vodna postelja
18.9.2005 12:46:36   
urška
pika - saj nekdo ki ve o kakšni milini govorim....

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   vodna postelja
18.9.2005 12:58:36   
ajat
postelja je

ne menjam je za nič na svetu.
Nimam niti ene kritike.
Same same same ++++.

Prvo so jo imeli moji starši, potem ko sva se s fantom preselila sva si jo omislila še midva. Potem je pa ta postelja prepričala in OSVOJILA bodočo tašp in tasta.

(odgovor članu Vesna_2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   vodna postelja
18.9.2005 21:20:19   
Anonimen
Ajat, lahko pridem pogledat?

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?