Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 16:23:21
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz imam drugo lupinico, vendar sem vanjo lepo zložila tisto odejico, ki se jo dobi prek telegramov.
Mi smo na prvo daljšo pot šli kar kmalu, nekje okrog 3. tedna starosti. Šli smo v LJ po nakupih. Do LJ imamo 1 uro vožnje. Tako smo bili od doma kar 5 ur (vožnja, nakupovanje, vožnja), pa je bilo vse vredu. Je pa res, da sva jo po LJ vozila v vozičku, kjer je lepo spala.
Jaz nič ne kompliciram glede tega, kam gremo in za koliko časa, saj se vendar mora navaditi takega načina življenja. Mi gremo čist povsod.
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 16:42:50
|
|
|
|
inna
|
mi smo šli pri 6 t k prababici vozili smo sme 2 uri in ni bilo problema
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 18:40:05
|
|
|
|
cicido
|
Medve z Ulo sva sle same na otok Pag, ko je bila stara 5 tednov. Celo pot mi je spala, zbudila se je na trajektu, sem jo podojila in vse je bilo ok.
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 18:49:33
|
|
|
|
Olivija
|
Mi imamo isto lupinco, trenutno tudi podloženo in se mi tudi zdi ful zvita noter. Ko je bila pa Ana stara že ene 2 meseca se mi je zdela pa super udobna. Za take mejčkene se mi zdi pa res mal neudobno, čeprav se Julija nič ne pritožuje in zgleda da ji čist paše, vedno takoj zaspi v avtu. Pa 1 ura vožnje ni tako veliko, sej po moje bi se itak začel pritoževat, če jim ne bi pasal.
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 19:57:51
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Odvisno od tvojega otroka.Naša Kristina ne obožuje vožnje z avtomobilom, tako da so do enega leta starosi bili že podvigi če smo prišli do trgovine brez joka.
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 20:09:30
|
|
|
|
ponosna
|
Naš je bil star natanko 17 dni, ko smo se prvič zapeljali iz LJ do obale. Le pogumno!
|
|
|
|
Kdaj prvič na pot z avtom in za koliko ča 16.9.2005 22:57:13
|
|
|
|
pravljica
|
naš je pri 6. prespal vožnjo do dalmacije (cca 5 ur)...tja in nazaj ...zakaj bi ga budila, da se malo pretegne, če je pa tako lepo spal
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......