Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avtomobilček za dirkalno stezo 3.1.2014 10:27:41
|
|
|
|
honey
|
Pozdravljene, zadnje čase sem bolj malo na RR, zato ne vem, če je že bila kje ta tema. Imam namreč težavo. Za Božička smo starejšemu sinu kupili rabljeno avtostezo. Ni bila prav poceni, ampak nove nisem hotela kupovat, je vseeno predraga. V glavnem, zagotovljeno mi je bilo, da steza dela brezhibno, da je bila samo 2x uporabljena in da otroku ni bila zanimiva, zato jo prodajajo. Doma sem jo imela do Božiča shranjeno v škatli. Ko jo je sin sestavil, pa smo ugotovili, da en avtomobilček ne dela Zdaj pa me zanima, če je možno, da uporabimo katerikoli avtomobilček, ki je primeren za avtostezo in bo delal? Ker nimam pojma o tehniki, najbrž sprašujem neumnosti, ampak mogoče mi bo znal kdo odgovorit
|
|
|
|
RE: Avtomobilček za dirkalno stezo 3.1.2014 10:33:20
|
|
|
|
LuLu
|
samo eno pripombo bom dala... če je to avtocesta od Carrere, na primer Cars avtomobili... tam tudi novi niso vozili!
|
|
|
|
RE: Avtomobilček za dirkalno stezo 3.1.2014 11:40:12
|
|
|
|
honey
|
Aha, hvala za info! Mislim, da ni od Carerre, je neki Mario in Viktor - igrica Mario in Luigi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?