|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napenjanje in vetrovi
15.9.2005 14:16:01   
mucica1
Ojla punce,

sem na začetku drugega trimesečja in me daje malce nerodna težava - vetrovi

Ker hodim v službo je to precej nerodno in neprijetno. Sostanovalka v moji pisarni je super, tudi sama mama dveh otrok in je vse nosečniške težavice in nezgodice že preživela in jih tudi razumer, ampak meni je se vseeno malce nerodno. A se se kateri to dogaja?

Ce poznate kako čudežno zdravilo, napotek ali kaj podobnega za izginotje podobnih težavic, vas prosim za posredovanje.

Drugače se pa počutim odlično in sem ena prav zadovoljna

Lepo se imejte vse, pozdravcki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   napenjanje in vetrovi
15.9.2005 19:22:45   
Katjusa
sicer ne vem se nisem tako dalec imam pa ze rahle tezave z vetrovi! Jst ti lahko svetujem sam to da jej cim manj stvari z lupino! (grozdje, fizol ,tud hruske baje povzrocajo vetrove, ...)

Lep pozdrav pa cim manj vetrov

Katja

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   napenjanje in vetrovi
16.9.2005 11:13:59   
kati1
pozdravljena med nosečnicami

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   napenjanje in vetrovi
16.9.2005 15:47:28   
DrejcDrejc
Meni pa se riga in to po vsakem sadju.

Bljaki, pa da mi kakšen glasen uide kje v javnosti, ha ha ha! Potem samo še pljunem po tleh, pa bom pravi ded    !!!

Ma ne se sekirat, nekako že ukrotiš tisto burjo in tornade, sicer pa, kako že ... najprej zdravje, potem kultura?   

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   napenjanje in vetrovi
16.9.2005 19:51:24   
Yasminka
Hm... Malce se opazuj, po katerih jedeh te najbolj napenja. Tega se potem malce izogibaj. Pri meni napenjanje povzroča zelenjava in sadje . Edino kar pomaga je odprto okno, razumevajoči sodelavci in hitro "bežanje" v drug prostor, ko začutim, da bo prišel "nov val svežine" .

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   napenjanje in vetrovi
18.9.2005 19:59:29   
janč
jaz mam tud te težave,ampak imam srečo da se lahko zadržim, ko pa pridem domov, pa pač strelam kjerkoli mi paše

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   napenjanje in vetrovi
18.9.2005 20:54:01   
soncicaT
:-))))))) Kak ste hecne...ja no sej tako je...jaz tud mam te težave , kaj moremo...posebej po paradižniku so še posebej dišeči.

Jaz se tud mal zadržujem, ni pa neke hude sile...kar zdržim, doma pa se sprostim.

Lp

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: napenjanje in vetrovi
23.10.2005 20:08:11   
FRAČAFELA
Jaz sem pa opazila, da ni važno kaj jem, ne jem. So tako hudi vetrovi. Če jem sadje in zelenjavo, so tudi dišeči, drugače pa bolj kamuflažni izpustiuser posted image . Je pa neprijetno, ker če sem nekje, kjer se zadržujem, me začne tako zelo boleti trebuh, da je kar hudouser posted image
Kaj ni nikjer kakega recepta, kako umiliti???user posted image

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?