|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
16.8.2013 3:46:48   
EffexZoxStyle
Dolga izpostavljenost Wi-Fi(50-100m), Bluetooth(5-10M), in ostalo mikrovalvno sevanje lahko povzroči genetsko okvaro otroka na jajčnikih in se ta napaka potem prenese naprej.

Bivši MI5 specialist za mikrovalovno bojevanje:


V prvih 100 dnevih, jajce ki se tvorijo v zarodkovem jajčniku nimajo nobene zaščite proti sevanju, zato se lahko otrok rodi z genetskimi poškodbami na jajcih.

Prvi mesec se sploh neve ali ste noseče, zato jih večina avtomatsko ne pazi preden ne izve da je potrjeno. Otrok je lahko normalen, ampak napaka na genetskih organih se lahko prenese naprej

Razvit človek ima osnovno proti-mikrovalovno/elektromagnetno obrambo od vsega začetka (kamena doba) proti nevihtnim strelam. Vglavnem te jajce ki se tvorijo v prvih 100 dnevih so na prvem mestu izpostavljenosti, vse druge celice niso tako kot te.

To je vse dokumentirano na živalih danes, in zgodovinsko okoli druge svetovne vojne in hladne vojne ko so namerno izpostavljali navadne civiliste sevanju.

Barrie Trower - Interview @ OMC 2012 - Part 1
Barrie Trower - Interview @ OMC 2012 - Part 2


Prvo kaj lahko naredite je da lepo uporabljate žico - jas tega nisem vedel dolgo ne, ampak sem od malega PC geek in sem imel že avtomatski sum/pomisleke da brezžično ni zdravo in da nekaj more mešat z telesom nemore kr tak magično informacija po luftu letet. Brezžični ruter imam, ampak ga ne uporabljam za glavne stvari, samo 2-3 ure 5 dni na dan (pa ne vsak dan) ko poslušam net radio polek telovadbe, pol pa izklopim, mam pa lepo DD-WRT nastavlen in ruter ki ima zgoraj WPS gump, lepa fora je da se da ta gumb uporabit za hiter izklop/vklop Wi-Fi brez da bi trebal prijavit preko PCja na router in čakat na reboot.

Vglavnem, treba na vrh triglava za eno leto al pa v postojnsko jamo! Realno gledano, prve 3 mesce počitnice v neki koči na sredi hribovja v gozdi, sekaš drve da se gibaš, zaloga zdrave hrane i to je to.

Druga stvar kaj lahko naredite, glede na to kako vas varuje skozi leta in leta kar poceni, če ravno ali boste gradili novo bajto, daste zmes v zide sloj pol centimetra svinca okoli cele hiše, pa ga zabetonirate neprodušno okoli da nebi prišel stik z čovekom in hrano, potem pa še daste okoli faradayovo mrežo da še ostalo elektomagentiko ustavi, svinca bo teško dat na streho razen če hočete imet kar vse iz armiranega betona (proti vetru, streli, tornado-proof) zato pa gre faradejevo mrežo pa daste 2 sloja za dobro efektivnost, ta mreža se da zmes med izolacijo lepo, ni nevarna kolk jas vem. Pol boste morali telefonirat zunaj seveda v bajti to nebo nič delalo user posted image . Svinec vas varuje tudi proti zemljo-prodornem radarju tako da vas industrijski kompleks nadzora ne vidi skozi zid.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
16.8.2013 6:19:45   
Anonimen
... in seveda, še klobuček iz aluminijaste folije na glavo.

(odgovor članu EffexZoxStyle)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
16.8.2013 13:45:13   
EffexZoxStyle
Tisti ki imate možgane boste mislili na svojo prihodnost, vseh pa itak ne moremo zbudit, večina jih je nepomenbnih ker niti ne sodelujejo v debati, gledajo šport in ostale metode odvračanja pozornosti temam ki so res pomenbne.

Itak pa so vam že vzeli 20 let življenja z vsemi strupi v hrani itd. Tak da tvoj odgovor smešen, bomo vidli kdo bo dlje preživel. Ziher si verjela pahorju in si vzela inekcijo za prašičjo gripo ane ?
Itak so vaši froci že na strupih ker jih dajajo takoj po porodu (BCG - Tuberkuloza) sploh ne ščitijo proti ničem, pač ste ovce ki hodijo za drugimi ovcami in mislite da je farmacija vaš prijatelj. Isto ko psiho pedofil ko ti najprej govori da te ma rad pol pa te nabije v rit. Pa če bi bla ta zdravila resnična se nikoli ne davajo nerazvitemu telesu, dodatki ki so v zdravilih tako povzročajo druge probleme.

Jas nevem kolko je to popularno v SLO, ampak skoraj vseh inekcijah se je uporabljal Thimerosal oz Merthiolate, to je strup, pa lahko debatirate kak dolgo hočete, in če pride ta živo srebrni strup v komaj rojenega dojenčka se potem dogajajo take nove bolezni zadnja leta, avtizem in podobno, recimo avtizem se da pozdravit z pravo dieto, ampak tega ti doktor nikol ne bo povedal.


Takšen odgovor je pričakovan iz trendy hippijev ki mislijo da živijo v neki utopiji zato ker majo 3 zabite frende ki majo vsaki mesec neki nov gadget shit, zato mislijo da je to vse kaj je na svetu.



Na RTVSLO ali 24UR ob volitvah vidiš vedno stare babe ali mlade 15-18 letnice ki se prilizujejo kandidatom kot da so zadele miljon na loteriji. Ali so to pravi zombiji ali pa prirejeno nevem, ampak to so taki ljudje ki nevejo da s tem podpirajo svojo suženjstvo, je lahko rahla oblika stockholm sindroma.

Stockholm Syndrome

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
16.8.2013 14:03:53   
EffexZoxStyle
Jao ta novica ni mogla bit objavlena ob bolšem času.
Glavni kemik Gardasil-a prizna da je zdravilo prevara in je strupeno


Gardasil je bil v novicah ta teden, ampak to je bilo priznanje iz 2009 ki je bilo izbrisano iz interneta razen arhivov (wayback machine) zato ker jo je farmacija napadla in je morala spremenit svojo štorijo.


"We don't know yet what's going to happen when millions of doses of the vaccine have been given and to put in place a process that says you must have this vaccine, it means you must be part of a big public experiment. So we can't do that until we have more data." - Dr. Diane Harper

"If we vaccinate 11 year olds and the protection doesn't last... We've put them at harm from side effects, small but real, for no benefit... The benefit to public health is nothing, there is no reduction in cervical cancers..." - Dr. Diane Harper

"I think there's a strong possibility that Gardasil was the catalyst that set off the ALS [Lou Gehrig's Disease]. It could have been the straw that broke the camel's back in a child who was already predisposed to the condition. I do think it's wrong for physicians to tell parents that it's 100 percent safe." - Dr. Diane Harper

"...neither physicians nor women should be lulled into a false sense of security [about the vaccine]" - Dr. Diane Harper

"It is silly to mandate vaccination of 11- to 12-year-old girls There also is not enough evidence gathered on side effects to know that safety is not an issue. This vaccine has not been tested in little girls for efficacy. At 11, these girls don't get cervical cancer - they won't know for 25 years if they will get cervical cancer. ...To mandate now is simply to Merck's benefit, and only to Merck's benefit." - Dr. Diane Harper






Obvezna Cepiva SLO

Vseh cepiv ni prinas, bojo pa če boste vi še kar naprej verjeli v to iluzijo.

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
21.8.2013 9:55:21   
barbisonrisa
Zanimivo, da se življenjska doba pa kar daljša in daljša in daljša. Res neko učinkovito zastrupljanje s vseh koncev.

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
21.8.2013 11:44:42   
ronja
V prvih 100 dnevih, jajce ki se tvorijo v zarodkovem jajčniku nimajo nobene zaščite proti sevanju, zato se lahko otrok rodi z genetskimi poškodbami na jajcih.

če gre za jajca, potem ni problem, ker semenčeca sproti nastajajo pri odraslem moškem. Če gre za jajčnike in jajčeca, potem pa se to ne dogaja, dokler se zarodkove plasti ne ločijo in organizirajo v organe, torej nikakor ne prvi mesec, ko se še ne ve, da smo noseče in ko je tako ali tako čisto vsaka napaka usodna in izzove enostavno odmrtje zarodka, v tem primeru navadno niti ne veš, da si bila noseča, ker pride m.

Sicer sva čisto preventivno (v smislu nikoli ne veš) uporabljala žico za net ves čas, ker sva zadnja leta ves čas imela enega dojenčka/malčka. Vendar je vseeno treba razmišljat s svojo glavo zraven. Pri malih otrocih in nosečnicah se splača pazit, ja, vendar je toliko stvari, na katere je treba pazit, da je težko povsod - potem pač vsak izbere svoje bitke oz. tisto, kar se mu zdi pomembneje ali bolj verjetno nevarno ali je manj težko pazit.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
22.8.2013 11:11:53   
EffexZoxStyle
Tisto kaj sem jas prevedo v slo v zvezi z jajci nevem če je totalno contekstualno enako kot je povedal tisti človek v angleščini, tako da nisem ziher, zato ker sem prevajal dobesedno ker nisem glih specialist in nevem točno kaj je mislil z jajci in ostale besede.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
25.8.2013 2:01:25   
EffexZoxStyle

Glede na to kolko se spoznam na vse nevarnosti, nisem nikoli se prav pozanimal glede WiFi, tak da je to še mene malo šokiralo, vem da obdajanje cele bajte z bakreno mrežno glih ni mogoče ker ali ste v bloku ali pa imate že izgrajeno, je pa čisto preprosto mogoče da to naredite za zibelko ali preko postelje,

Testirate pa seveda tako da daste telefon in prenosnik povezan pol pa pogledate da signal pade na 0% in da se javi napaka v omrežju itd.

Slika: http://www.davidicke.com/images/stories/August201398/m47739325q.jpg

< Sporočilo je popravil EffexZoxStyle -- 25.8.2013 2:16:06 >

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
25.8.2013 3:42:33   
EffexZoxStyle
aja pozabil: vglavnem to se naredi z bakrene mreže (ali aluminiaste), ampak ker je pač treba vedet kako fina mora bit mreža da deljue za Wifi in telefone ne morem kr podat linkov ker še sam nevem, bom pa pogledal ker sem itak že dolgo hotel to sam naredit na svoji postelji.

Plus, poglejte si tole kako se na celicah poznajo efekti "smart meterja" (ne delujejo na isti frekvenci kot WIFI ampak ni ravno to, vse oblike so škodljive, poanta je da so 100_x_ bol močni kot Wifi)
http://youtu.be/y4JDEspdx58

Men se zdi da teh še ni pri nas oz ne bo, ampak so pa "smart", vglavnem nekateri to majo nekateri ne, jas sem videl pri meni samo oznako DLC ki pa mislim da je oblika PLC kar pomeni da gre direktno po električni žici torej ne po zraku, sem o tem že gledal ampak nevem ziher ker pač imamo v evropi vse drugače kot v ameriki in pač google vrže ven vse narobe, sem pa kontaktiral enega od EL podjetij kaj je z očtitavanjem v mojem primeru. Vseeno pa če ste v nekem starem bloku zraven nekega 30 let starega tranformatorja pa itak ne morate spat normalno in vam v uhah zvoni potem je treba vstran.

< Sporočilo je popravil EffexZoxStyle -- 25.8.2013 3:56:32 >

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
25.8.2013 6:08:22   
EffexZoxStyle
Kako preprosto se je zaščititi pred smart meterjem (faradejeva kletka mora bit ozemljena da deluje)
Ženska vzame pištolo ko hoče električno podjetje nasilo zamenjat merilnik
Debata z serviserjem pri inštalaciji smart merilnika
Osnovna šola z veliko rakavih obolenj
Vitamin R vam da krila :)

Za tiste ki vas resno zanima:
Report o Wifi in Signalnimi Stolpi
Vizualna prezentacija o nevarnostih Smart meterjev (razlaga kako škoduejo celicam in v procesu prepisovanja DNK)

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vsaj 10 prvih tednov se izogibajte Wi-Fi
25.8.2013 7:32:39   
EffexZoxStyle
Pa če še hočete kako "bolj uradno" dokazilo da je to nevarno lahko pogledate kake WHO reporte kjer je zapisano da je WiFi klasificiran kot Class 2B karcinogen.

(odgovor članu EffexZoxStyle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)


Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!