Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: respect Žrelnico ne moreš viddet jah glej, njej so postavili diagnozo 'povečana žrelnica' in zdravnik jo je pokazal. zdej, lahko se on moti. ampak...? constanca - kot rečeno, je že velika punca bolna je bila manj kot povprečen otrok, po mojem mnenju. tudi s športom se ukvarja brez težav (je mami skrbelo kako bo, ker zgleda da zadeva zapira skoraj pol poti v grlo - pa ne vem, mogoče se po tok časa nauči telo kompenzirat? ali pa pač ne ovira pretoka zraka). drugih težav... tudi ni nikoli imela. ne s požiranjem, dihanjem, ... pač smrči, samo spi sama v svoji sobi, tko da ne moti drugih, ona se pa tudi ne pritožuje, da bi slabo spala oz. se zbujala. vsekakor, če otrok nima vročine, težav z dihanjem, otečenih bezgavk na vratu ,.... potem pomoje ni panike. če se bodo pa začel pojavljat simptomi oz. bolezni, potem je fajn it do zdravnika po napotnico za orl, sicer pa... kaj pa vem, verjetno se da 'izsilit' operacijo oz. kar nekaj zdravnikov napoti brez težav. samo jaz ne vidim smisla v tem, če ni težav. je pa res, da se lahko potem začnejo angine pojavljat kar naenkrat - pri 20ih, 40ih,... lahko pa tudi nikoli. jaz lahko za tamalo samo trkam zaenkrat.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|