|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roza izcedek
27.6.2013 20:47:13   
Endri
Zdravo!
Včeraj je bil 16.dan ciklusa in pojavil se mi je roza izcedek, kot bi bilo vmes malo krvi. Tudi danes sem še vedno imela tak izcedek. Kaj bi to lahko pomenilo? Ima katera podobne izkušnje. Se pa s partnerjem trudiva zanositi že nekaj mesecev. Brala sem nekaj o ovulacijski krvavitvi, ampak je čudno ker se mi nikoli prej ni pojavljala. Za vgnezditveno pa je verjetno prezgodaj? Je pa izcedek zelo bledo krvav.

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roza izcedek
28.6.2013 7:59:59   
Tippi
Lahko je vse ali nič. Ni pravila. Lahko je tudi vgnezditvena, če si imela ovulacijo prej, zakaj pa ne? lahko je ovulacijski izcedek, lahko si prehlajena, lahko je pa kaj desetega. Žal ti nobena ne bo vedela povedati, kaj je to. Lahko ti punce povemo svoje izkušnje, ampak s tvojim izcedkom nimajo te izkušnje nobene veze. Tako da, predlagam, če te skrbi, kar do gineka, pa bo skrivnost izcedka rešena.

Srečno!

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: roza izcedek
28.6.2013 14:49:06   
dekca
Ignoriraj vse skupaj, če se ti zgodi samo enkrat ali dvakrat, če pa se bo zadeva ponavljala ali pa se ti bo vlekla, pojdi do osebnega ginekologa. Se je tudi meni pojavil ta mesec, se s tem sploh nisem ukvarjala. Pripisujem vse skupaj temu, da se telo puca vseh hormonov in raznoraznih dodatkov, katere jemljemo, da bi ja uspelo.

Sama imam bolj težave z vmesnimi krvavitvami, ki trajajo tudi po 10 dni in več, vzrok je običajno cista, ki navadno po naslednjem ciklusu izgine.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!