Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 9.6.2013 21:41:19
|
|
|
|
matkica
|
Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 9.6.2013 21:44:59
|
|
|
|
Shorty_
|
Imamo v sosednji šoli, imam namen jutri poklicat da vprašam kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 9:49:00
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre. Pri nas tudi.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 15:29:31
|
|
|
|
DeVilla
|
Na našem koncu je ena brezplačna delavnica, ampak traja samo od 9:30 do 12:30, tako da se otroci vračajo domov v največji vročini. Dobro da sem še doma na porodniški, ker drugače pojma nimam kaj bi naredili...
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 18:24:02
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo to srečo, da je moj oče v penziji, prav tako je še babica toliko pri močeh, da ga lahko pomerka. Je pa res, da jaz delam le po 4 ure, tako da ni problema.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 22:34:15
|
|
|
|
Katrin
|
Vsako poletje se srečujemo z enako težavo Letos bosta naša sončka nekaj časa na morju z našimi. Drugošolka pa gre letos prvič za 10 dni na Debeli Rtič - bomo videli, kako se bo to obneslo Pa kake dva tedna bomo mi na morju. In ja, hvala dobri sosedi (malo se bomo izmenjavali v dnevnem vartsvu ) lp, katrin
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?