Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 20:16:04
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Celjski grad, Velenjsko jezero
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 20:32:06
|
|
|
|
patrino
|
Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof" ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo.
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 22:14:46
|
|
|
|
JozicaH
|
Vse zgoraj našteto, ampak ne pozabit v Velenju it na burek ali čevape v Mladost, pa na najboljši sladoled k Lokiju (slaščičarna Ohrid). Pa mogoče je Patrino malo nejasno napisala - Velenjski grad je fantastičen, s kar nekaj razstavami, za deco res super, a muzej premogovništva je na drugi strani Velenja, a prav tako fantastično. Ma za vse to je 4-5 ur premalo, vsaj cel vikend.
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 10:24:32
|
|
|
|
astrid1
|
Pa sprehod okrog Škalskega jezera v Velenju. V starem Velenju je tudi muzej mineralov. Pa obvezno k Lokiju na sladoled.
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 11:23:43
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof" ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo. Mestno pokopalisce?? Ja kaj pa delas tam... isces svoje prednike?? :D Predlagala bi se jamo Pekel, v blizini Sempetra...
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 17:56:29
|
|
|
|
Colt
|
Nujen ogled aktivnosti na celjskem aeroklubu v Levcu! Zna bet interesantno :)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?