Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 19.4.2013 10:28:07
|
|
|
|
Maša88
|
Pozdravljene V Ljubljano smo se preselili pred dvema letoma pa še zdaj nimamo nobene družbe. Trenutno sem na porodniški. Imam dva sina. Prvi je star 3,5 leta in drugi bo kmalu dopolnil 6 mesecev. Sem študentka, ostala mi je samo še diploma. Zelo si želim družbe, sprehajanja, kavic, morda tudi kakšnih izletov, prijateljstva itd. z dojenčki ali/in otroci v Ljubljani (Dravlje, Koseze, Podutik, Šiška, Šentvid, Draveljska gmajna,... ) v glavnem ta konec. Bila bi zelo srečna,če bi se nam bil kdo pripravljen pridružit Prosim javite se nam
< Sporočilo je popravil Maša88 -- 19.4.2013 10:29:12 >
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 19.4.2013 11:16:35
|
|
|
|
naja08
|
Pozdravljena! Še ena mamica tukaj! Imaš zs!
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 22.4.2013 11:05:52
|
|
|
|
Maša88
|
več nas je... boljše je :D
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 22.4.2013 14:35:43
|
|
|
|
Jantar
|
Jaz sem sicer čist iz drugega konca LJ(Štepanjsko naselje) imam pa punčko staro 3,5 leta in tud pretežno sama,ker smo preseljeni v LJ
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
stavkaMC09Ali podpirate stavko javnih uslužbencev?da (
35%)
ne (
52%)
me ne zanima (
10%)
kdo stavka? (
3%)
Število vseh glasov: 149Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!