Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 11:55:43
|
|
|
|
gsatalema
|
Ja mi, na kakkšno kopanje in savnanje pozimi paše...
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 12:21:14
|
|
|
|
petea
|
ja, hodimo, tako na enodnevna kopanja kot na večdnevne oddihe paše ...
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 19:10:06
|
|
|
|
ajataja
|
Pozimi prav pašejo toplice...obvezno take s toboganom za otroke...oja kar veliko hodimo,pa za 1.majske praznike tudi hodimo za več dni v toplice,morje v takem hladnem času nam ne odgovarja
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 19:22:52
|
|
|
|
Jassika
|
Mi hodimo Evo ravnokar iz enega mini dopusta za spremembo samo v dvoje. Bilo je super, ampak na žalost prekratko. Pa nisva neka "mama in ata", še v rosnih 30-ih Nama sede, vzameva pa vedno polpenzion, pa da so vštete svane in bazeni neomejeno. Nama je zakon
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 19:37:41
|
|
|
|
josephine27
|
Meni so toplice zakon in vsako leto gremo vsaj na en vikend paket običajno v zimskih mesecih.
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 4.3.2013 20:40:29
|
|
|
|
Doll
|
ne hodimo v bazen poln bakterij
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 5.3.2013 21:12:17
|
|
|
|
Tjassi
|
Ma seveda gremo prav paše...
|
|
|
|
RE: Ali sploh še kdo hodi v toplice?? 6.3.2013 11:34:40
|
|
|
|
Ajra RR
|
Ja, otroci imajo radi bazene, midva greva pa rada na masažo in v savno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati počitnice, ko nimate var...Kako se lotiti organizacije otrokovih šolskih počitnic, če ne bo v počitniškem varstvu, babice in dedki pa so na voljo l...
Kako otroka naučimo smučati?Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.