|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo APRILA 2013
3.3.2013 13:21:11   
pupika29
Ekola drage moje...

...jaz zdaj upanje polagam v roke APRILU...in upam, da nekje 3.4. z mojim prejmeva najlepse novicke v obliki...user posted image

Vsem zelim VEEELIKO srece in vsaki eno user posted image z zeljo, da tudi ve cimpreje zagledate ti prelepi dve debeli user posted image in seveda ciiim vec in cimbolj uzivajte v user posted image

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
3.3.2013 13:34:49   
monsy
pupika29 se ti pridružujem v aprilu, ne pričakujem je 29.4.,...

lepo sončno nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2013 13:38:53   
monsy
ojej sem se zmotla, spadam še u marec user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2013 13:46:16   
CheryBlossom
No, jaz se pa vračam user posted image Malce prej kot sem mislila... Nama ni treba čakati več in upava, da 12.4. zagledava user posted image ! Pupika29 glavo gor, aprila bova obe izvedeli, da nama pod srcem raste novo življenje in vse bo OK.. Dete bo živo in zdravo.

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2013 14:24:14   
Radenska_
Hejla :)

Na jaz se bom pod isti datum vpisala kot CherryBlossom (12,4.)

Bo pa to prvi ciklus s klomifenom in aglurabom.

Trenutno jem utrogestan, da si sprožim M, aglurab pa tudi že jem. Zadnji teden marca bo ovulacija, če bo vse prav.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2013 6:53:34   
niinii
Navijam!!!!!!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2013 9:37:20   
CheryBlossom
Ooooo super.. Se nas je že nekaj nabralo user posted image Upam, da vse zapustimo aprila tole temo in gremo čvekat na tisto prijetnejšo. user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2013 10:04:11   
CheryBlossom
user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

X.4.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: ?

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2013 10:52:26   
alsa1
Tudi jaz se vam bom pridružila. Ne pričakujem je 5.4. Z mojim greva v 7 krog. Januarja nama je že ratalo a se je žal slabo končalo user posted image , sedaj pa optimistično naprej.

Držim pesti za vse nas da nam rata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2013 12:25:53   
pupika29
Drage moje rozice, DOBRODOSLE vse!user posted image

Za vsako od vas navijam in stiskam pesti, da bomo naslednji mesec vsak dan dodale novi user posted image k nasim vzdevkom na cudovitem seznamcku, ki nam ga je naredila CheryBlossom - hvala ti bejbi!user posted image

Juhuhu...bodite pridne zdaj cel mesec...jaz se cakam, da user posted image odide in da se moj dragi vrne domov...potem pa juhuhu...v projekt user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco za vse

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2013 14:29:34   
mehurcica
Zdravo, jaz navijam za vse nove, predvsem pa za vse stare borke.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2013 16:48:26   
Katte
Navijam tudi jaz. Stare borke, ki ste še v marcu, pa kar ostanite tam - user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Katte -- 4.3.2013 16:50:07 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2013 18:42:03   
CheryBlossom
Ni problema pupika29 user posted image Važno, da gremo vse čimprej dol, pa četudi je seznamček lep... user posted image Fuuuuul imaš lepo slikico, res mi je všeč... Tako bi si takoj dala nekje v stanovanju, da bi krasila steno, pa to ki jo imam jaz tudi.. user posted image

pupika29 iz kje si in koliko let imaš, če smem vprašat? Kaj pa vidve Radenska_ in alsa1?

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2013 19:11:03   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Ni problema pupika29 user posted image Važno, da gremo vse čimprej dol, pa četudi je seznamček lep... user posted image Fuuuuul imaš lepo slikico, res mi je všeč... Tako bi si takoj dala nekje v stanovanju, da bi krasila steno, pa to ki jo imam jaz tudi.. user posted image

pupika29 iz kje si in koliko let imaš, če smem vprašat? Kaj pa vidve Radenska_ in alsa1?

user posted image ja draga CheryBlossom kljub lepemu seznamcku tudi jaz upam, da se cimpreje - aprila preselimo na drugo temo...recimo cvekanje v pricakovanju...decembra.user posted image In da vse dobimo najlepsa bozicna darilca.user posted image
Sicer pa hvala glede pohvale za slikico in cisto iskreno ti moram vrniti kompliment, ker sem danes tvojo kar nekaj casa gledala...in sem bila kar zacarana.user posted image Toliko pove...in res tako lepa ja. Jaz bi tudi dala nekako povecat pa dat v okvir in obesit v najin domek obe dve - tvojo in mojo.user posted image
Drugace sem pa jaz sedaj novo-pecena Stajerka.user posted image Celjski konec. Imam pa polnih 29 let.user posted image Pa ti CheryBlossom? Ah ja, pa se to moram povedati, da je to meni osebno naaaajlepsi cvet - namrec cvetki cvetoce cesnjice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2013 20:17:07   
Radenska_
Ojla,

jaz sem stara 25. V fazi selitve v novo hiško user posted image

Ja no, ne vem koliko ste kaj ostale dejavne na projektu otrok, midva sicer ne dolgo a sva imela srečo in imava vse izvide. Naravno ne bo šlo (no da ne bo šlo ne moreš rečt ker se dogaja...tudi ko zdravniki dajo roke preč)...
Ampak ja, jaz imam PCOS moj pa precej slab spermiogram. Tako da sva pri dr. Rešu. Zaenkrat probavamo s Klomifenom...Potem pa vemo kaj sledi.

Vseeno upam na čudež, čeprav se ne upam preveč veselit, Bi bilo lepo, če bi se vseeno kaj prijelo. Saj veste, dovolj je eden, pa ta vztrajen user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2013 21:24:28   
CheryBlossom
Jaaaaaaaa pupika, glede božičnega darilca se prav strinjam! user posted image user posted image Da bi le dobile v naročje živo in zdravo dete - to je vse kar si želim. Saj bomo.. Imam dober občutek. Moramo le verjeti, da je pravi čas! Ja, pa pridne biti ane - hop hopuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa imam 23 let in sem iz goriškega konca, imam pa doma že enega navihanega dvoletnika in eno angelsko deklico...

Glede japonske češnje - je tudi moja najljubša. Pa všeč mi je tudi jasmin, sploh njegov vonj. Cvet češnje odet v angelska krila si bom dala tetovirati v spomin na mojo hčerkico...

Oh, Radenska_ ti kar malo zavidam lastno hiško user posted image user posted image Vsa čast.. user posted image Vse pohvale res, midva tudi sanjava in delave načrte.. Ampak bo še nekaj časa preteklo preden bova na svojem, sploh če se stanje v državi vsaj malo ne popravi..

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2013 21:44:23   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4.
pupika29

5.4.
alsa1

12.4.
CheryBlossom
Radenska_

X.4.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: ?

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2013 9:45:23   
alsa1
Jaz sem stara 23, sem iz gorenjske. Tudi midva nimava svoje hiše si pa rihtava pri njegovih zgornje nadstropje.
Ja upam da bova ta mesece malo bolj pridno user posted image kot sva preteklega, ampak najprej je treba počakat da user posted image gre. Pol pa v akcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2013 20:36:50   
Penny
Vidim, da sem postala že kar navijaški inventar user posted image . Seveda močno navijam user posted image .

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2013 21:57:38   
CheryBlossom
Oooo navijačica in nosečka Penny - hvala ti! ;)

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 5.3.2013 22:03:28 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2013 10:36:08   
Perzefona*
user posted image ali user posted image pričakujem 14.04. user posted image

Veliko sreče tudi vsem ostalim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2013 13:42:08   
pupika29
Hojla moje aprilcice.user posted image

mehurcica, katte in penny HVALAAAA, ker navijate user posted image user posted image user posted image

alsa tudi jaz cakam, da user posted image odide in da se moj dragi vrne domov...potem pa veselo po lepe novicke v april.user posted image

perzefona* DOBRODOSLA med nami in tudi tebi, kot vsem ostalim iz srca zelim v aprilu dve debeeeeli user posted image

cheryblossom ooo bejbi, ti imas ze dva soncka doma? Jaz pa zal se nobenega in bo ta moj prvi...in si ga tako zelim, da ne znam povedati kako.user posted image No, eno pikico sem zal izgubila, dokaj zgodaj - SS ze kar dolgo nazaj...potem sem pa dolgo potrebovala, da sem se spet opogumila, vmes sem se tudi razsla s tedanjim fantom...in lani nasla to ljubezen mojega zivljenja.user posted image Navijam zate bejbi, da bova Bozickici user posted image

(odgovor članu Perzefona*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.3.2013 14:19:48   
CheryBlossom
pupika29 imam 2 otroka ja.. Enega čudovitega in navuhanega fantka in eno punčko, ki pa je na žalost lani umrla v 38. tednu nosečnosti.. user posted image Ampak življenje gre naprej, dala mi je veliko pozitivnih stvari in vem, da je vedno ob meni ter da me bo pazila, ko ponovno zanosim. user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.3.2013 15:52:52   
pupika29
Ljuba moja cesnjeva cvetka user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako si zelim, da bi te lahko v zivo objela...tako pa le na daljavo...Prepricana sem, da te mala srcica spremlja povsod, kjerkoli si in bos, bo ob tebi...kot verjamem tudi za svojo pikico, ki sem jo izgubila precej prej (v 10.tednu, sicer ne vem ali je bila puncka ali fantek), ampak razumem tvojo bolecino.user posted image user posted image user posted image
Bejbika moja, bos videla, da bova v aprilu obe zagledali user posted image in se bosta tega veselili skupaj z nama tudi najini nerojeni strucki.user posted image user posted image

Ves cesa se vedno spomnim...ena misel mi je posebej blizu...
"Tisti, ki smo jih imeli"(jih imamo) radi in smo jih izgubili, niso vec, kjer so bili, ampak so sedaj povsod kjer smo mi."

Neposredna povezava do sporočila: 24
6.3.2013 18:44:49   
CheryBlossom
Joj pupika iz tvojih ust v Božja ušesa.. ZELO si želim, da bi si še naprej delali, sicer virtualno družbo, v čvekanju, kjer bi čakali najine decemberčke... Bilo bi čudovito! user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?