Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
androloška ambulanta - vprašanje 4.2.2013 14:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekola, nisem mislila nikoli, da bom tule postavljala vprašanje, pa vseeno. Partner je pred dnevi prejel izvid iz androloškega labaratorija za spermiogram in je po moji laični oceni (tudi njegovi) zelo slab (6% je ok, ostalo ne). Dobil je datum za posvet pri zdravniku. Oba sklepava, da težavo povzroča obojestranska varikokela. Verjamem, da se je o tem že dosti pisalo, pa vseeno bi me zanimale izkušnje in mnenja - torej: kako izgleda sam poseg, kaki so potem rezultati, ali se izboljša po posegu, ali ne, koliko časa moški okreva po operaciji... Hvala vsem za komentarje v naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?