Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
saj ni res-pa je -noseča 7.1.2013 13:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče se katera spomne mojega posta ene 3 mesece nazaj, ko sem pisala o zanositvi ob Norlevu...no takrat smo se odločili da dete obržimo, ampak se je v 6 tednu vse podrlo(hude krvavitve) in narejena je bila abrazija! potem 1 mesec po abraziji dobim 1 menstruacijo z ginekologom se dogovoriva da najbole da spet poskusim z kontracepcijskimi tabletami(ker načrtno nebi šla še 1x čez vse skupaj), tokrat z cerazette! In tablete danes jeljem natanko 28 dni in ker mi moj 6 čut ne da miru, naredim danes CB in kaj vidim, spet +! Talete sem jemala vsak dan redno točno na uro(-/+ 30 min) in sedaj pa res ne vem več..itak spet sem malo šokirana, sej kdo pa nebi bil ! Sedaj pa me valda skrbi, zanosila sem očitno po 1 ciklusu po abraziji in ob kontracepcijskih tabletah! Ali vse skupaj predstavlja kakšno težavo? Tako hitro po posegu? je možnost krvavitev ali težav večja? In cerazette -kako vplivajo na plod? Glede taga kaj naj naredim, se sploh ne sprašujem, ker vse kar lahko rečem je-človek obrača-bog obrne..in očitno mi je dano da imamo še eno dete! Sploh ne morem razmišljati da bi šla na splav, ker me je ta 2 meseca nazaj ful čustveno izčrpal...no če ima katera izkušnje glede zanositve po abraziji ali s kontracepcijskimi tabl. prosim kakšen odgovor..in kakšno potizivno misel :)
|
|
|
|
RE: saj ni res-pa je -noseča 7.1.2013 14:02:37
|
|
|
|
ronja
|
Ker si imela 1 m. vmes, ni nobenega problema kar se zanositve po ss (abraziji) tiče. Tudi sama sem tako zanosila tamalega, samo da se je samo sčistilo, ampak to je v principu vseeno, kdo naredi - rezultat je isti. Če ni niti 1 m. vmes, obstaja večja možnost, da morajo posteljico dol praskat, ker se lahko bolj močno priraste, ker je sluznica še stanjšana, ampak ni to neka huda reč - to naredijo po porodu, če ne gre postejlica sama lepo ven. Ker si imela eno m. vmes, pa tudi to ni problema, meni se je posteljica lepo sama odluščila. Brez skrbi:). Kar se tiče vpliva kt na plod: do 4 tedne nosečnosti je pri plodu vse ali nič - ali ima zadeva letalni (smrtni) vpliv ali pa nima nobenega vpliva. Tako da se detetu ne bo to nič poznalo, če bi se mu, ga ne bi bilo več. Zato ne bo nobene krvavitve ali kakršnihkoli problemov:). Kar se kt kot kontracepcije tiče: sama jim ne zaupam, imam astmo in ob kortikosteroidih oz. nerednem jemanju kortikosteroidov (kar je pri astmi dokaj normalno, ker pač ne veš, kdaj boš mel napad:D), lahko pade njihov % zanesljivosti na 80%. Hvala lepa za 80% zaščito, pol se lahko greva tudi pazi metodo . Vso srečo v nosečnosti in kasneje z , očitno vama je res usojen . Pa saj je fajn met več otrok:)
|
|
RE: saj ni res-pa je -noseča 7.1.2013 14:15:46
|
|
|
|
Tippi
|
Uf. nič ne zavidam tvoji situaciji, v smislu odločitve, sploh pa pomislekov, da bi bilo kaj narobe. in ja, kot pravi ronja, vama je res usojeno! In po moje je tud fino imeti več otrok. Jaz bi jih imela takoj 4, če bi boh dal
< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.1.2013 14:16:22 >
|
|
|
|
RE: saj ni res-pa je -noseča 7.1.2013 14:15:48
|
|
|
|
cilla
|
Ja, res, očitno vama je dete usojeno. Zato samo pozitivno naprej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2013 12:15:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: saj ni res-pa je -noseča 18.1.2013 18:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bi rada nove teme odpirala ... mene zanima ali lahko čutiš kaj takega, kar spominja na premikanje dojenčka v trebuhu?! ker imam že par dni tak čuden občutek, kot da me nekaj žgečka v trebuhu, pa nasploh podobno premikanju (imam že 2 otroka, tak da vem, kako se to čuti).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?