Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 13.11.2012 19:18:58
|
|
|
|
blaža
|
Mislim, da je tam trgovka, ki ti ga odreže kolkor rabiš. si predstavljaš kolko škarta bi blo pa manjka, da bi si vsak sam rezal,..
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 13.11.2012 21:20:42
|
|
|
|
Ribica **
|
Prideš, izmeriš, odrežeš (čim bolj naravnost, če se da, je ul fino, da dobiš ti in ostali za tabo ravne kose), ga daš na tehtnico tako kot sadje, poiščeš v meniju blago in potem nanj nalepiš nalepko s ceno in črtno kodo - tako kot sadje. Trgovke zraven so pa samo za kako pomoč, še nikoli nisem videla, da bi komu rezali blago, pa sem precej redno tam s tem namenom.
< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 13.11.2012 21:21:19 >
|
|
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 13.11.2012 21:44:46
|
|
|
|
end1
|
Ko sem jaz prvič tam blago kupovala sem mal opazovala, so ene gospe nitko ven vlekle, jaz to ne znam, pa sem pol lepo po mizi odmerla in po merilu tud strigla in mi je kar ratalo, sem pa imela tako bolj trdo blago tako da ni bil lih problem, prodajalake pa tam okoli ni bilo. Pol pa tehnica pa št. pa dobiš listek. Ko da tehtaš sadje. Simpl. Zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 14.11.2012 8:36:53
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica ** Prideš, izmeriš, odrežeš (čim bolj naravnost, če se da, je ul fino, da dobiš ti in ostali za tabo ravne kose), ga daš na tehtnico tako kot sadje, poiščeš v meniju blago in potem nanj nalepiš nalepko s ceno in črtno kodo - tako kot sadje. Trgovke zraven so pa samo za kako pomoč, še nikoli nisem videla, da bi komu rezali blago, pa sem precej redno tam s tem namenom. Jaz dostikrat kupujem blago v Ikei, pa so mi prodajalci skoraj vedno pomagali odrezat (mislim, da se je dosedaj zgodilo samo 1x, da sem si ga sama odmerila in odrezala). Nasploh se ni problema zmenit z njimi, tako da če niste prepričane v to, da boste ok odrezale, najdite prodajalca, vam bo brez problema.
|
|
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 14.11.2012 15:55:46
|
|
|
|
Mateja82
|
Hvala vam! Tehnico sem že videla sam mi ni bilo čisto jasno kaj naj z njo.. Trgovk pa nikoli nisem opazila tam vse stanke so si same rezale blago.
|
|
RE: Kako odrezat blago v ikei ? 14.11.2012 17:05:10
|
|
|
|
caramel
|
Izmeriš želeno dolžino, zarežeš par cm dolgo zarezo, dobro primeš blago na vsaki strani zareze in sunkovito potegneš narazen. Garantirano se ti strga naravnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?