Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plačana gospodinjska pomoč 17.10.2012 22:01:28
|
|
|
|
Desideria
|
Živjo! Pišem diplomsko nalogo s področja plačane gospodinjske pomoči, ker sem mnenja, da se pri nas o tem premalo govori. Iščem osebe, ki so bodisi imele (v zadnjih 5ih letih) oz. imajo najeto gospodinjsko pomoč, bodisi opravljajo delo gospodinsjke pomočnice. Zanima me, če bi si bila pripravljena katera vzeti nekaj minut in odgovoriti na nekaj vprašanj, lahko po mailu, lahko pa se dobiva na kakšni dobri tortici (na moj račun seveda). Nikjer ne bom omenjala vaših imen, odgovori so anonimni, niti ni pomembno, če ste zaposlene/imate zaposleno gospodinjsko pomoč na črno. Zelo bi vam bila hvaležna za odgovore. Desideria
|
|
|
|
RE: plačana gospodinjska pomoč 18.10.2012 9:29:46
|
|
|
|
pridna_janja
|
Poznam eno osebo staro 45 let dela kot hišna gospodinja kuha,lika,pospravlja je pa tujka ima 3 otroke,ločena računa 5 evro na uro,je pa tam bliz njih tako da ne dajo za potne stroške ne vem kako ima glede malicE ali kosilo IZVIRNO SPOROČILO: Desideria Živjo! Pišem diplomsko nalogo s področja plačane gospodinjske pomoči, ker sem mnenja, da se pri nas o tem premalo govori. Iščem osebe, ki so bodisi imele (v zadnjih 5ih letih) oz. imajo najeto gospodinjsko pomoč, bodisi opravljajo delo gospodinsjke pomočnice. Zanima me, če bi si bila pripravljena katera vzeti nekaj minut in odgovoriti na nekaj vprašanj, lahko po mailu, lahko pa se dobiva na kakšni dobri tortici (na moj račun seveda). Nikjer ne bom omenjala vaših imen, odgovori so anonimni, niti ni pomembno, če ste zaposlene/imate zaposleno gospodinjsko pomoč na črno. Zelo bi vam bila hvaležna za odgovore. Desideria
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?