Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere so prave slive za marmelado? 24.9.2012 10:43:30
|
|
|
|
Paštetka
|
Mene bolj zanima od kod si, da si našla slive? Ker letos nisem pri nas videla nobene slive.
|
|
|
|
RE: Katere so prave slive za marmelado? 24.9.2012 10:50:21
|
|
|
|
diana 28
|
Iz goriške sem..... Sem jih pa zelo težko našla. Rekli so mi, da jih sploh ni več pa sem jih potem vseeno dobila na tržnici v Novi Gorici in sedaj še preko bolhe sem videla oglase. Branik pa je kar blizu Gorice. Na splošno pa pravijo, da jih je letos zelo malo zaradi suše in menda so že pošle. Poglej na bolhi je nekaj oglasov . Menda se jih dobi v Brkinih, Kopru in ta v Braniku jih ima menda kar precej.
< Sporočilo je popravil diana 28 -- 24.9.2012 10:57:26 >
|
|
|
|
RE: Katere so prave slive za marmelado? 24.9.2012 11:00:34
|
|
|
|
Paštetka
|
ja, in za pot tja me stane 100 eurov
|
|
|
|
RE: Katere so prave slive za marmelado? 24.9.2012 11:02:46
|
|
|
|
diana 28
|
Ojej....sem vseeno mislila, da si od kje bliže ..... škoda....
|
|
|
|
RE: Katere so prave slive za marmelado? 24.9.2012 17:58:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
super, bom jaz mojo slivovo marmelado prodajala, sem jo letos nakuhala iz 10 kg sliv Glede sorte pa, ne bom kaj dosti v pomoc, samo jaz sploh ne gledam na sorto, glavno da so slive in pride vedno fina marmelada. Sem jo pa glavni del kuhala v loncu, s 3 kg sem jo pa v pecici delala in po pravici povedano, to v pecici ne bom vec, sem samo na uro gledala koliko casa ze delam in koliko elektrike gre Ker pravis, da je ratala pregosta, koliko si pa dala sladkorja? Jaz sem na 3 kg dala manj kot 1 kg sladkorja ( dam kar navadnega samo v debelejsih zrnjih ga kupim) in pa mal limoninega soka sem jaz dala v tiste iz pecice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?