|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč z nasveti-torta
23.9.2012 14:45:35   
mini86
babi ima rojstni dan in bi nardila pač tiramisu in pa torto..ker se pač ne morem odločit med tema dvema:)

pa sem zanč neki gledala na 24kitchen-zapisala itak nič ampak vseeno se mi tale kombinacija vrti po glavi

po dnu bi dala zdrobljene piškote z maslom, potem bi čez prelila rečmo dva velika kozarca vloženih spasiranih breskev (a mate kšn boljši predlog), zmešanih iz sladkorjem in želatino v prahu.
potem bi posebej zmešala jogurt pa pasirano skuto s sladkorjem in spet želatino v prahu, polila to na breskve in malo pomešala da bi nardila tak vzorec..

to bi blo to..šla bi v hladilnik, potem bi pa še kej iz smetano kšne kupčke nardila, tamau bi pa dau gor smartis bombone-zdj k ma to fazo..

zdj pa povejte..a bo ok..a bi ve še kej dodale, vzele, spremenile...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč z nasveti-torta
23.9.2012 15:00:24   
Lianna
Tale je odlična: http://www.kulinarika.net/recepti/10155/sladice/fina-skutina-torta/?offset_=40

Samo jaz ne maram kičastih tort, tako da jo okrasim drugače. Čez dam samo preliv iz breskovega soka in želetine. Uporabim tale recept: http://www.kulinarika.net/recepti/11986/sladice/sanjska-jogurtova-torta-z-marelicami/

Včasih, ko se mi ne da peči biskvita pa naredim samo dno iz piškotov in masla.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 23.9.2012 15:01:26 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč z nasveti-torta
23.9.2012 15:06:31   
mini86
tud men ni za te kičaste torte..ampak dejstvo je da bo sodeloval tudi 3 letnikuser posted image user posted image

ponavadi sem delala tole, sedaj bi pa malo drugače..
http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com/2011/03/enostavna-skutina-torta-z-jagodami.html

pa nekako imam odpor do želatine v kosu..ne vem zakaj-je nisem še nikoli uporabljalauser posted image tko da bi ostala pri tisti v prahu-k je ravno prvič da se mi nau ponesrečla

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?